Het proces

Onze projecten volgen onderstaande stappen om succesvol te worden
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
our process image
01
Step 1

Onderzoek & Analyse

In de eerste fase beginnen we met een kop koffie. Kom gezellig bij ons langs voor een kennismaking en het bespreken van uw wensen. Weet u nog niet precies wat u wilt? Geen probleem. Wij denken met u mee en tonen voorbeelden en mogelijkheden. Na het gesprek maken wij een gepast voorstel, bij akkoord gaan we direct aan de slag.

02
Step 2

Concept & Design

In de tweede fase wordt het design ontwikkeld. De wensen worden uitgewerkt en het concept wordt aan u voorgelegd. Aanpassingen hier en daar, dit gaat over en weer. Dan komt het moment dat we de wensen volledig hebben verwerkt. Pas als u het gevoel heeft, dit is het! zetten we de ontwikkeling in gang.

process image
process image
03
Step 3

Development

Zo snel als het kan gaan zijn we beland bij de derde fase, development. In deze fase wordt de website of webshop geprogrammeerd. U kunt de vorderingen volgen en teksten en foto's aanleveren. We ontwikkelen altijd op ons ontwikkeldomein zodat uw eigen website of webshop online blijft staan. Pas op het moment dat u helemaal tevreden bent wordt uw huidige website of webshop vervangen.

04
Step 4

Analyse Marketing

Als de website / webshop volledig klaar is zijn we aanbeland in de vierde fase. HIer wordt gekeken wat de huidige status is van de website / webshop en kunnen we eventuele marketingactiviteiten inzetten. We houden de prestaties nauwlettend in de gaten en sturen waar nodig bij.

process image
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.