Als eigenaar van een website of webshop heb je straks te maken met veel werkuren achter je computer. Natuurlijk wil je geen tijd verspillen door inefficiënt te werken. Wij geven je 3 tips om efficiënt te werken, dit bespaart je uiteindelijk veel tijd én geld.

  1. Werk met meerdere monitoren
    Indien je regelmatig achter je computer zit, is het installeren van meerdere monitoren een echte must. Het werken met meerdere schermen zorgt ervoor dat je productief aan de slag kan gaan. Je kunt meerdere vensters tegelijkertijd bekijken en het is niet meer nodig om constant te schakelen tussen venters. Vooral als je vaak met meerdere programma’s werkt, is het werken met meerdere monitoren ideaal. Bekijk eens de 15 inch monitor van Beetronics.nl. Dit is een monitor die beschikt over een haarscherp beeld en is zeer geschikt voor professioneel gebruik. Maak het werken met je computer een stuk efficiënter en installeer een tweede monitor.
  2. Mappenstructuur
    Maak in je PC of laptop een duidelijke mappenstructuur aan. Sorteer de mappen op bijvoorbeeld projectnaam en/of datum. Als eigenaar van een website of webshop moet jij je administratie op orde hebben. Geef de mappen duidelijke namen en zorg ervoor dat je bestanden direct naar de juiste map sleept. Op deze manier kun je altijd de gewenste documenten weer terugvinden. Als je documenten altijd direct in de juiste map opslaat, voorkom je dat je bureaublad een chaos wordt.
  3. Back-up maken
    Het is erg vervelend als je belangrijke bestanden kwijtraakt. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren als je harde schijf onverwachts crasht. Probeer dit te voorkomen door steeds back-ups te maken van je belangrijke bestanden. Er zijn tegenwoordig programma’s die dit automatisch voor je kunnen doen. Naast het geautomatiseerde proces, kun je ook kiezen voor het bewaren van je documenten in ‘the cloud’ van Dropbox. Dit is ook een goede oplossing.

Related Post

Leave a Comment