Ben je al tijden opzoek naar een manier om hogere bezoekersaantallen op je website te krijgen? Vind je het lastig om de juiste doelgroep te bereiken? Vallen je klantenaantallen tegen? Op websitezaken werden we al eerder geïnformeerd over de voordelen van Google AdWords, maar wij weten ook manieren om nog meer rendement te halen uit deze manier van adverteren! Als je het adverteren via Google AdWords slim aanpakt is de kans groot dat je je investering er dubbel en dwars uit kunt halen. Maar hoe pak je zoiets aan? In dit artikel lees je alles over de do’s en don’ts om het rendement te verhogen.

Dit moet je voorkomen bij het adverteren via Google AdWords
Veel bedrijven besluiten zelf een campagne op te zetten van Google AdWords advertenties. Tot hun grote spijt moeten ze vaak bekennen dat ze weinig tot geen rendement behalen met hun advertenties. Als je zelf weinig verstand hebt van SEO of andere vormen van zoekmachine optimalisatie is het altijd raadzaam om dit aan een professional uit te besteden. Zeker het adverteren met Google AdWords advertenties vraagt om kennis. Zoals we al eerder konden lezen op Totaalonlinemarketing heb je de juiste consistentie nodig om je advertenties kwalitatief te verbeteren. Geloof dan ook niet dat je op een zondagmiddag even snel een advertentie in elkaar kunt flansen om de volgende dag op te staan met hogere bezoekersaantallen. Zorg dat je eerst meer kennis vergaart en vraag eventueel om hulp van een professional. Zo behaal je een hoger rendement met Google Adwords

• Zorg dat je de kwaliteitsscore van je website verbetert. Als Google jouw website relevant vindt in combinatie met de zoekwoorden is de kans groter dat je minder betaalt per klik en dat je advertentie stijgt in positie.

• Zorg dat je website goed bereikbaar is via meerdere platforms .

• Verwijder de minder relevante zoekwoorden uit je advertentie.

• Zorg dat je de zoekwoorden met hoge kosten verwijderd, zo is de kans op een hoger rendement een stuk groter.

• Schakel een professional in om je te helpen bij het opzetten van een Google AdWords advertentie.

Related Post

Leave a Comment