Een goed extranet bedrijf creëert voor jou en jouw relaties, klanten of leveranciers een veilige, waardevolle omgeving. Een extranet is een perfecte manier om mensen nog beter van dienst te zijn, bedrijfsprocessen te versnellen, communicatie te optimaliseren en onder andere daardoor betere resultaten te halen. Shadow Internet Solutions biedt je het extranet dat jij nodig hebt. Waarom wij dat kunnen garanderen? Enerzijds vanwege onze royale ervaring en anderzijds omdat wij onze hand niet omdraaien voor maatwerk. Wij zijn de specialist, maar het is jouw extranet. Daarom luisteren wij goed naar jouw input, wensen en eisen. Door de handen ineen te slaan, ontstaan de beste oplossingen.

Het extranet bedrijf  dat op maat levert
Iedereen wil het extranet op een eigen manier gebruiken. Onze ervaring heeft geleerd dat geen twee ontwikkeltrajecten hetzelfde zijn. Daarom hebben wij op het gebied van extranet alles al gezien en gedaan. Wij zijn een compleet extranet bedrijf met uitvoerige kennis van allerlei soorten
webapplicaties. Maatwerk vormt bij ons de standaard, wat betekent dat jij alle verzoeken bij ons neer kunt leggen. Wij denken met je mee en denken verder: het is altijd ons doel om je verwachtingen te overtreffen. Je weet ongetwijfeld wat jouw extranet moet kunnen. In veel gevallen kunnen wij hierop voortborduren en je nog meer features en mogelijkheden aanbieden dan waar je zelf aan had gedacht.

Samen kijken wij naar jouw wensen en eisen, maar ook naar de behoeften van stakeholders. Hoe wordt het extranet gebruikt? Puur informatief, worden er orders in verwerkt? Wordt er support geleverd? Alles is mogelijk: jij kiest waar je behoefte aan hebt, wij bouwen het. Omdat wij een allround software bedrijf zijn, kunnen wij je helpen met diverse koppelingen en extensies. Zo krijg je een ontzettend functioneel extranet waarmee je alle gebruikers aangenaam zult verrassen.

Vertel ons over

Jouw Project!

Leg je wensen bij ons neer

Ben je op zoek naar het ideale extranet bedrijf dat tegen zeer scherpe kosten het net helemaal zo opbouwt zoals jij dat wilt? Neem dan contact met ons op. Onze experts staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Wij verzorgen ook graag een vrijblijvende offerte voor je, waarin alle gewenste werkzaamheden en functionaliteiten zijn opgenomen. Je zult overtuigd raken van onze prijs/kwaliteitverhouding. Dat geldt niet alleen voor grote bedrijven; ook voor kleinere ondernemers kunnen wij een betaalbaar extranet ontwikkelen tegen scherpe prijzen.