Wil je een extranet laten bouwen, dan zoek je een specialist met ervaring. Het spreekt voor zich dat de juiste kennis voorhanden is. Wij beschikken over deze kennis en kunnen dat aantonen aan de hand van onze eerdere projecten. Technische kennis alleen is echter niet voldoende. Om een echt effectief extranet te creëren, moet een developer van meer facetten kennis hebben. Je laat je extranet ten slotte realiseren voor je klanten en relaties. Daarom helpt het als de partij die dit verzorgt ook affiniteit heeft met jouw sector en zich verdiept in je klanten. Bij ons mag je daar op rekenen.

Wij doen ook een beroep op jouw kennis; het is ten slotte jouw extranet en jij weet het beste hoe je jouw klanten, partners, leveranciers en andere belanghebbenden wilt bedienen. Dit lijkt zo eenvoudig, maar veel ontwikkelaars gaan naar onze mening aan dit belangrijke aspect voorbij. Wij gebruiken de kracht van samenwerken.

Extranet goed laten bouwen? Kies voor ons
Wij zorgen niet alleen voor een functioneel optimaal extranet: wanneer je het extranet laten bouwen aan Shadow Internet Solutions uitbesteedt, weet je zeker dat je samenwerkt met een partij die aandacht besteedt aan de kleinste details.

Wat wil je jouw klanten, leveranciers of relaties bieden? Dat is waar het om draait. Veel is mogelijk, maar lang niet alles is wenselijk. Een goed extranet is snel, veilig en is voorzien van de juiste informatie en applicaties. Wij zien het als onze taak om jou te helpen al jouw relaties nog beter van dienst te zijn. Daarom kijken wij samen naar hun wensen en behoeften en combineren deze met die van jou. Op die manier kunnen wij voor jou het perfecte net creëren. Kwaliteit, stabiliteit, gebruiksvriendelijkheid en veiligheid zijn gegarandeerd.

Mocht het  een keer voorkomen dat je problemen ervaart, dan staan wij voor je klaar met support en zorgen wij ervoor dat alles snel weer naar behoren bewerkt, zodat betrokkenen minimale hinder ondervinden. Extranet is een service: zo behandelen wij dit ook.

Vertel ons over

Jouw Project!

Vertel ons wat je wilt

Laat ons weten wat je wilt en waar je naar zoekt bij een partij om je extranet te laten bouwen. Wij vertellen je graag in een kennismakingsgesprek over ons plan van aanpak en hoe wij ook voor jou de ideale oplossing realiseren. Ben je benieuwd naar onze scherpe prijzen, vraag dan direct een offerte aan.