Wil je een extranet offerte aanvragen? Dat is een verstandige beslissing. Een extranet is een waardevolle investering voor jouw klanten, relaties en leveranciers. Door te zorgen voor een goed extanet onderscheid jij je van de concurrentie. Alle betrokkenen zullen deze service weten te waarderen en goed extranet kan zelfs zorgen voor meer omzet. Alleen: wie verzorgt nu jouw extranet? Waar kun je terecht voor kwaliteit en scherpe prijzen? Zoek niet verder: met Shadow Internet Solutions heb je jouw ideale partner gevonden.

Wij noemen onszelf bewust “partner”, want bij de ontwikkeling van onze toepassingen werken wij graag met je samen. Wij verdiepen ons in jouw bedrijf en jouw doelstellingen. Door gebruik te maken van jouw kennis, kunnen wij onze kennis nog effectiever inzetten en zo zorgen voor een nog doeltreffender extranet.

Wat je mag verwachten van onze extranet offerte
Wanneer wij je een extranet offerte sturen, geldt natuurlijk dat hierin allereerst duidelijk wordt dat het extranet dat wij voor je kunnen maken, aan al je wensen en eisen voldoet. Ook krijg je direct de zekerheid van een scherpe prijs. Maar dan?

Wij zorgen graag voor een zo compleet mogelijke offerte. Wij horen graag wat je doelstellingen zijn voor het net, wat je wilt bieden aan gebruikers  en welke functionaliteiten er absoluut in moeten zitten. Dankzij onze riante ervaring (kijk maar eens naar onze projecten), weten wij exact hoe wij het extranet geheel naar jouw wensen moeten bouwen.

Wij bouwen tal van webapplicaties en dat kan interessant zijn voor jouw extranet. Dit betekent namelijk dat wij het net kunnen koppelen aan externe applicaties. Zo kan er nog meer informatie worden getoond en kunnen er nog meer functionaliteiten worden toegevoegd. Heb je externe programma’s draaien die moeten kunnen communiceren met het extranet? Dat kan: wij kunnen namelijk alle software koppelingen verzorgen.. Maatwerk vormt bij ons de standaard, dus er is vrijwel geen verzoek dat wij niet kunnen inwilligen.

Vertel ons over

Jouw Project!

Wil je direct een offerte ontvangen?

Wil je direct een extranet offerte ontvangen? Vraag deze dan nu aan. Vertel ons waar je behoefte aan hebt en wij komen zo snel mogelijk bij je terug met een vrijblijvende offerte die precies laat zien wat je kunt verwachten en wat dit gaat kosten. Laat ons je verbazen. Heb je eerst een vraag of meer informatie nodig? Bel of mail ons en wij helpen je met plezier verder.