Goede extranet ontwikkeling is cruciaal voor wie zijn of haar klanten goede service wil bieden en maximaal wil bedienen. Kwaliteit, snelheid, gebruiksgemak en veiligheid staan voorop. Wij zorgen daarvoor. Als allround webapplicatie ontwikkelaar, zit de ontwikkeling van extranet in ons dna. Wij zorgen ervoor dat je de beschikking krijgt over een netwerk waarvan jij enthousiast wordt en jouw klanten en relaties ook. Dit dankzij ons verregaande maatwerk: het is jouw extranet en wij zorgen ervoor dat dit precies zo wordt zoals jij in gedachten hebt en waarschijnlijk nog beter ook.

Extranet ontwikkeling door een bewezen expert
Shadow Internet Solutions is al jarenlang gespecialiseerd in extranet ontwikkeling. Omdat wij al talloze projecten voor klanten in allerlei sectoren met groot succes hebben gerealiseerd, weten wij wat er komt kijken bij de ontwikkeling van een goed extranet. Wij weten hoe wij techniek,infrastructuur en interface moeten aanpakken, waar de uitdagingen liggen en hoe wij jouw klanten en/of relaties het beste kunnen bedienen.

Dat neemt natuurlijk niet weg dat je wellicht nog specifieke wensen en eisen hebt voor jouw extranet. Daar houden wij van. Onze extranet ontwikkeling is veelzijdig en maatwerk is bij ons de standaard. Wanneer je gebruik maakt van onze kennis en diensten, garanderen wij je een feilloos werkend extranet met een continue beschikbaarheid, in een beveiligde omgeving. Qua interface en inhoud kun je bij ons alle kanten op.

Een goed extranet is een bron van informatie en bevat veel mogelijkheden. Wij zijn allround software ontwikkelaars en kunnen in je extranet koppelingen maken met externe toepassingen. Op deze manier kun je waardevolle informatie en functionaliteiten integreren in een voor buitenstaanders afgesloten netwerk. Op deze manier geeft je extranet een extra boost aan je sales of support.

Vertel ons over

Jouw Project!

Vertel ons wat je nodig hebt

Wij horen graag wat je nodig hebt en vertellen je vervolgens hoe wij met onze extranet ontwikkeling jou perfect van dienst kunnen zijn. Schroom niet om al jouw vragen te stellen. Wij zijn niet zomaar een ontwikkelaar, maar een partij die met jou meedenkt en die je op alle mogelijke gebieden maatwerk kan leveren tegen zeer scherpe prijzen. Hoe scherp? Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontdek het zelf. Van een eenvoudig extranet tot een zeer uitgebreid netwerk voor grote hoeveelheden klanten en partners: wij realiseren alles wat je wil helemaal naar jouw eigen wensen en eisen. Onze specialisten staan voor je klaar.