Magento webshops

Magento 2, de nieuwe standaard binnen e-commerce. Magento is verreweg de meest gebruikte software voor webwinkels. Met Magento 2 maken wij voor u een succesvolle webshop met hierbij een goede online marketing.

Go

Webapplicaties

E-mail, intranet, extranet, internetbankieren of het registreren van uren. Zo maar een aantal voorbeelden van webapplicaties. Wij bouwen voor u webapplicaties vanuit bestaande systemen of geheel op maat.

Go

Mobiele Apps

Wij ontwerpen mobiele applicaties voor Android of IOS om te draaien op een smartphone, smartwatch, tablet of een ander mobiel apparaat.

Go

Software Development

Bespaar tijd en geld met een optimaal bedrijfsproces! Bij Shadow Internet Solutions bent u verzekerd van de beste Maatwerk Software.

Go

Our Area of

Expertise

Magento Webshops

Met Magento kunt u alles zelf beheren; van hoe uw webwinkel eruitziet tot het afhandelen van orders en het inzetten van de marketing voor je webshop. Met verschillende modules kunt u de functionaliteiten van Magento uitbreiden, zodat het precies past bij uw wensen. Wij kunnen samen met u een succesvol Magento platform of maatwerk software ontwikkelen

LEES MEER

Web Applicaties

Webapplicaties worden steeds vaker gebruikt. Door ons op maat gemaakte webapplicaties kunnen uw leven een stuk makkelijker maken. Denk aan projectmanagement, een klantencontact applicatie, intranet of extranet. Een webapplicatie draait op internet en is toegankelijk via een webbrowser, overal toegankelijk dus. Daarnaast zijn webapplicaties eenvoudig te koppelen aan andere websites of webservices.

LEES MEER

Mobiele Apps

Mobiele applicaties of Apps zijn computerprogramma’s ontworpen om te draaien op een smartphone, smartwatch, tablet of ander mobiel apparaat. Wij ontwerpen en maken apps op maat voor Android of IOS als aanvulling op de webapplicatie.

LEES MEER

Software Development

Maatwerk software kan uw bedrijf enorm ondersteunen in de efficiency van uw bedrijfsproces. Zo kunnen logistieke processen worden geoptimaliseerd of administratieve werkzaamheden worden vereenvoudigd of geautomatiseerd. Dit alles om zo effectief mogelijk te werk te gaan zodat er meer tijd overblijft voor waar het echt om draait binnen het bedrijf!

LEES MEER

Over Shadow

Wij hebben inmiddels met veel succes meer dan 250 websites/webshops ontwikkeld. Wij hebben met recht de ervaring in huis die u nodig heeft. Wij combineren onze 4 expertises met elkaar om uw droom van begin tot eind te kunnen realiseren.

Contact

Onze Projecten

 

Bekijk meer

[protfolio_for_home]
 

Vertel ons over

Jouw Project!