Shadow IS: jouw internetbureau in Breda

Shadow IS is jouw allround internetbureau in Breda. Wij zijn er voor het ontwikkelen van Magento Webshops, webapplicaties, mobiele apps en software development. Wij denken met je mee en zorgen voor de juiste oplossing op maat. Dit begint met een goede analyse van wat je nodig hebt, gevolgd door gedegen onderzoek, gericht design en ontwikkeling met als resultaat: een topproduct. Daar stopt het echter niet: wij blijven doorlopend analyseren en ontwikkelen om je het beste van het beste te kunnen bieden.
In de loop der jaren hebben wij op veel verschillende gebieden uitvoerige ervaring opgedaan. Wij blijven onszelf uitdagen om constant van zo veel mogelijk aspecten van ons vakgebied op de hoogte te zijn.

Wat wij als internetbureau uit Breda voor je kunnen verzorgen

Al jarenlang zijn wij gespecialiseerd in het bedenken en ontwikkelen van Magento Webshops. Magento 2 is dé standaard binnen de e-commerce. Dit is het meest gebruikte systeem voor webshops en dat is niet zonder reden. Wij gebruiken dit systeem als basis voor webshops die alles kunnen wat je wilt en meer. Een prachtig design, sublieme functionaliteit en perfecte online marketing.
Qua webapplicaties kunnen wij je op ontelbare manieren van dienst zijn. Of het nu gaat om de uitbreiding van een bestaande applicatie of de creatie van een compleet nieuw applicatie: leg ons je wensen voor en wij verzorgen het. Wij kunnen bovendien in begrijpelijke taal uitleggen hoe wij jouw projecten voor je kunnen realiseren.
Shadow Internet Solutions is vanzelfsprekend thuis in de wereld van software. Wij helpen je om jouw bedrijfsprocessen te optimaliseren met software op maat. Voor elk bedrijf kunnen wij software ontwikkelen die precies doet waar behoefte aan is. Snel, intuïtief en betrouwbaar.
Computers maken niet meer alleen de dienst uit tegenwoordig: smartphones zijn ook in zakelijk opzicht onmisbaar geworden. Wij ontwikkelen mobiele apps voor Android en iOs. Smartphone, tablet of zelfs de smartwatch: wij vertalen jouw wensen en eisen in de ideale mobiele oplossing.

Wat kunnen wij voor je betekenen?

Ben jij op zoek naar de best mogelijke bedrijfsoplossing? Vertel ons welke applicatie of software je nodig hebt of bij welk proces je behoefte hebt aan optimalisatie en hulp. Wij zijn jouw internetbureau in Breda dat het voor je verzorgt. Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Vertel ons over

Jouw Project!