Shadow Online Solutions is een intranet bedrijf dat is gespecialiseerd in het creëren van hoogwaardige oplossingen op maat. Elk bedrijf heeft zijn eigen eisen over wat het intranet moet kunnen en hoe het moet worden gebruikt. Door de jaren heen hebben wij waardevolle ervaring en kennis opgedaan omdat wij werken voor klanten uit allerlei sectoren. Wanneer je ons jouw intranet laat verzorgen, krijg je tegen scherpe prijzen de kwaliteit en mogelijkheden die je zoekt, en meer.

Het intranet bedrijf dat met je meedenkt

Wanneer je intranet oplossingen biedt, moet je ook echt kunnen denken in oplossingen. Hoe kan het intranet de processen binnen jouw bedrijf optimaliseren en ervoor zorgen dat iedereen nog beter presteert? Ons intranet bedrijf denkt hier continu over na. Dankzij eerdere samenwerkingen en opdrachten hebben wij hier waardevolle inzichten in gekregen. Jij profiteert hiervan, maar wij houden ook van samenwerken: jouw kennis, ervaring en input zijn zeker welkom.

Wanneer wij jouw intranet verzorgen, gaan wij grondig te werk. We zorgen ervoor dat alle wensen en eisen in kaart worden gebracht en dat er aan alle details wordt gedacht. Het resultaat is een snel, veilig, intuïtief en volledig intranet dat gaat bijdragen aan de resultaten binnen het bedrijf. Als allround software developer kunnen wij zorgen voor een diepgaand en uitgebreid intranet met koppelingen naar andere webapplicaties en toepassingen waar je dit wilt. Zo maak je van je intranet een echte meerwaarde en creëer je een plek waar medewerkers voor bijna alle vormen van informatie terecht kunnen.

Onze werkwijze

Wij leren jou en jouw bedrijf kennen en zorgen ervoor dat alle wensen en eisen worden gedocumenteerd. Dit verwerken wij in een ontwerp dat wij samen bespreken. Zo zorgen wij ervoor dat er geen elementen ontbreken. Wij ontwikkelen als modern intranet bedrijf jouw intranet en toepassingen volgens de modernste standaarden. Prestaties, efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid gaan bij ons hand in hand. Wij bieden voor  elke opdracht maatwerk,omdat het intranet naadloos bij de organisatie moet passen.

Vertel ons over

Jouw Project!

Vraag een offerte aan

Heb je interesse in intranet? Wij kunnen je helpen, wat je wensen ook zijn. Laat ons weten waar je behoefte aan hebt en wij laten je weten hoe wij het perfecte intranet voor jou realiseren. Wij kijken uit naar een kennismaking. Heb je een vraag of wil je meer informatie? Schroom niet om ons te bellen of te mailen. Wij helpen je graag verder.