Intranet bedrijf

Shadow Online Solutions is een intranet bedrijf dat is gespecialiseerd in het creëren van hoogwaardige oplossingen op maat. Elk bedrijf heeft zijn eigen eisen over wat het intranet moet kunnen en hoe het moet worden gebruikt. Door de jaren heen hebben wij waardevolle ervaring en kennis opgedaan omdat wij werken voor klanten uit allerlei sectoren. Wanneer je ons jouw intranet laat verzorgen, krijg je tegen scherpe prijzen de kwaliteit en mogelijkheden die je zoekt, en meer.

Intranet bedrijf
Waarom klanten kiezen voor maatwerk software

Onze developers hebben jarenlange ervaring in het ontwikkelen van maatwerk software projecten.

Wilt u een kostenindicatie?

Stap 1 van 8 – Huidige situatie

12%

Het intranet bedrijf dat met je meedenkt

Wanneer je intranet oplossingen biedt, moet je ook echt kunnen denken in oplossingen. Hoe kan het intranet de processen binnen jouw bedrijf optimaliseren en ervoor zorgen dat iedereen nog beter presteert? Ons intranet bedrijf denkt hier continu over na. Dankzij eerdere samenwerkingen en opdrachten hebben wij hier waardevolle inzichten in gekregen. Jij profiteert hiervan, maar wij houden ook van samenwerken: jouw kennis, ervaring en input zijn zeker welkom.

Wanneer wij jouw intranet verzorgen, gaan wij grondig te werk. We zorgen ervoor dat alle wensen en eisen in kaart worden gebracht en dat er aan alle details wordt gedacht. Het resultaat is een snel, veilig, intuïtief en volledig intranet dat gaat bijdragen aan de resultaten binnen het bedrijf. Als allround software developer kunnen wij zorgen voor een diepgaand en uitgebreid intranet met koppelingen naar andere webapplicaties en toepassingen waar je dit wilt. Zo maak je van je intranet een echte meerwaarde en creëer je een plek waar medewerkers voor bijna alle vormen van informatie terecht kunnen.

Onze werkwijze

Wij leren jou en jouw bedrijf kennen en zorgen ervoor dat alle wensen en eisen worden gedocumenteerd. Dit verwerken wij in een ontwerp dat wij samen bespreken. Zo zorgen wij ervoor dat er geen elementen ontbreken. Wij ontwikkelen als modern intranet bedrijf jouw intranet en toepassingen volgens de modernste standaarden. Prestaties, efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid gaan bij ons hand in hand. Wij bieden voor  elke opdracht maatwerk,omdat het intranet naadloos bij de organisatie moet passen.

1
Strategie & Concept

Strategie & Concept

Samen met u gaan we de wensen bekijken en oplossingen bedenken.

2
Design & Development

Design & Development

In dit stadium gaat het om wederzijds vertrouwen en gaan we de oplossing ontwikkelen.

3
Full-Service & Support

Full-Service & Support

Na de ontwikkeling staan we natuurlijk voor u klaar voor de nodige support.

Kennis maken?

Graag bekijk ik samen met u de mogelijkheden van uw project.

Laura Storm

Developer
076-7114026
laura@shadowis.nl
Offerte Contact
shadow-laura