Intranet laten bouwen is een klus die je natuurlijk door een kundige, ervaren partij wil laten verzorgen. Shadow Internet Solutions is die kundig, ervaren partij die je zoekt. Dankzij onze jarenlange ervaring met tal van klanten in diverse sectoren, weten wij wat er nodig is om een succesvol intranet te creëren. Wij leggen je graag uit hoe wij dit doen. Het begint allemaal met een innige samenwerking. Wij zijn geen ontwikkelaar die op afstand werkt en waarvan je alleen iets hoort bij problemen. Wij houden van een intensieve samenwerking. Door jou en jouw bedrijf goed te leren kennen, kunnen wij optimale kwaliteit garanderen. Wij vinden het belangrijk dat er met al jouw wensen en eisen rekening wordt gehouden.

Intranet laten bouwen zorgt voor meer efficiëntie
Intranet is een bijzonder handig hulpmiddel voor meer efficiëntie. Zeker voor grotere organisaties is intranet laten bouwen een waardevolle investering. Wanneer dit goed wordt aangepakt, zal het zorgen voor een betere samenwerking, geoptimaliseerde processen en meer hegemonie in het bedrijf. Iedereen wordt op een effectieve manier op de hoogte gebracht van wat er speelt en kennisdeling wordt eenvoudig en toegankelijk gemaakt. Dat is de kracht van een goede
webapplicatie.

Je begrijpt al: een intranet kan niet zomaar worden gebouwd. Dat kan wel, maar dan heb je niet de zekerheid dat het netwerk ook alle vereisten bevat die je nodig hebt om optimaal te kunnen werken. Wanneer wij je intranet verzorgen, pakken wij dit grondig aan. Wij willen graag weten waar er binnen de organisatie behoefte aan is en op welke manier wij dit het beste kunnen stroomlijnen. Wij betrekken je intensief bij dit proces, indien gewenst. Zo komen wij tot een ontwerp waarin met alles rekening is gehouden. Pas wanneer alles volledig is uitgedacht, gaan wij aan het werk.

Het resultaat is een intranet dat intuïtief en snel werkt, veilig is en de organisatie zal helpen om processen te stroomlijnen, betere kwaliteit en service te bieden en geld te besparen. Vanzelfsprekend zijn wij er niet alleen voor de creatie van het net, maar ook voor support.

Vertel ons over

Jouw Project!

Ontdek onze scherpe prijzen in een vrijblijvende offerte

Je bent van harte welkom om een vrijblijvende offerte aan te vragen om je intranet te laten bouwen. Onze scherpe prijzen zullen je verrassen. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder.