Intranet laten bouwen

Intranet laten bouwen is een klus die je natuurlijk door een kundige, ervaren partij wil laten verzorgen. Shadow Internet Solutions is die kundig, ervaren partij die je zoekt. Dankzij onze jarenlange ervaring met tal van klanten in diverse sectoren, weten wij wat er nodig is om een succesvol intranet te creëren. Wij leggen je graag uit hoe wij dit doen. Het begint allemaal met een innige samenwerking. Wij zijn geen ontwikkelaar die op afstand werkt en waarvan je alleen iets hoort bij problemen. Wij houden van een intensieve samenwerking. Door jou en jouw bedrijf goed te leren kennen, kunnen wij optimale kwaliteit garanderen. Wij vinden het belangrijk dat er met al jouw wensen en eisen rekening wordt gehouden.

Intranet laten bouwen
Waarom klanten kiezen voor maatwerk software

Onze developers hebben jarenlange ervaring in het ontwikkelen van maatwerk software projecten.

  • Vereenvoudig je bedrijfsproces door efficiënte datakoppelingen
  • Integreer applicaties met je dagelijkse bedrijfsvoering
  • Bepaal zelf de functionaliteit
  • Bepaal zelf de interface
  • Betaal geen jaarlijkse licentiekosten

Wilt u een kostenindicatie?

Stap 1 van 8 – Huidige situatie

12%

Intranet laten bouwen zorgt voor meer efficiëntie
Intranet is een bijzonder handig hulpmiddel voor meer efficiëntie. Zeker voor grotere organisaties is intranet laten bouwen een waardevolle investering. Wanneer dit goed wordt aangepakt, zal het zorgen voor een betere samenwerking, geoptimaliseerde processen en meer hegemonie in het bedrijf. Iedereen wordt op een effectieve manier op de hoogte gebracht van wat er speelt en kennisdeling wordt eenvoudig en toegankelijk gemaakt. Dat is de kracht van een goede 
webapplicatie.

Je begrijpt al: een intranet kan niet zomaar worden gebouwd. Dat kan wel, maar dan heb je niet de zekerheid dat het netwerk ook alle vereisten bevat die je nodig hebt om optimaal te kunnen werken. Wanneer wij je intranet verzorgen, pakken wij dit grondig aan. Wij willen graag weten waar er binnen de organisatie behoefte aan is en op welke manier wij dit het beste kunnen stroomlijnen. Wij betrekken je intensief bij dit proces, indien gewenst. Zo komen wij tot een ontwerp waarin met alles rekening is gehouden. Pas wanneer alles volledig is uitgedacht, gaan wij aan het werk.

Het resultaat is een intranet dat intuïtief en snel werkt, veilig is en de organisatie zal helpen om processen te stroomlijnen, betere kwaliteit en service te bieden en geld te besparen. Vanzelfsprekend zijn wij er niet alleen voor de creatie van het net, maar ook voor support.

Dit is hoe we het doen

Bespaar tijd en geld met een optimaal bedrijfsproces! Bij Shadow Internet Solutions bent u verzekerd
van de beste Webapplicaties tegen een scherpe prijs.

1
Strategie & Concept

Strategie & Concept

Samen met u gaan we de wensen bekijken en oplossingen bedenken.

2
Design & Development

Design & Development

In dit stadium gaat het om wederzijds vertrouwen en gaan we de oplossing ontwikkelen.

3
Full-Service & Support

Full-Service & Support

Na de ontwikkeling staan we natuurlijk voor u klaar voor de nodige support.

Kennis maken?

Graag bekijk ik samen met u de mogelijkheden van uw project.

Laura Storm

Developer
076-7114026
laura@shadowis.nl
Offerte Contact
shadow-laura