Intranet offerte

Wij verzorgen graag een intranet offerte voor je. Voordat je deze aanvraagt, wil je natuurlijk wel meer informatie over ons. Wij vertellen je graag wat Shadow Internet Solutions voor je kan betekenen. Al vanaf dag een zijn wij namelijk zeer bedreven in het creëren van intranet oplossingen op maat. Wij luisteren naar jouw wensen en eisen en bouwen het net hieromheen. Inhoudelijk, qua uiterlijk en qua functionaliteiten voldoen onze producten aan jouw eisen. Sterker nog: wij gaan graag een stap verder om je verwachtingen te overtreffen.

Intranet offerte
Waarom klanten kiezen voor maatwerk software

Onze developers hebben jarenlange ervaring in het ontwikkelen van maatwerk software projecten.

Wilt u een kostenindicatie?

Stap 1 van 8 – Huidige situatie

12%

Daarbij dagen wij je uit om ons ook uit te dagen. Denk groots, want er is vrijwel niets dat wij niet kunnen realiseren. Je hebt ongetwijfeld een bepaald beeld bij jouw intranet, maar wij weten wat er allemaal nog meer mogelijk is. We bespreken dit graag met je om tot de perfecte oplossing te komen.

Een intranet offerte met duidelijke specificaties
Elke intranet offerte die je bij ons aanvraagt, is voorzien van duidelijke specificaties. Dit betekent dat wij niet zomaar een offerte samenstellen, maar je zullen vragen om specifieke informatie. Een goede offerte kan alleen worden verzorgd wanneer de belangrijkste details bekend zijn.

Onze offerte geeft je houvast en – niet onbelangrijk – scherpe prijzen. Wij kijken allereerst natuurlijk naar hoe je het intranet wilt gebruiken. Webapplicaties kunnen over bijzonder veel mogelijkheden beschikken. Wij brengen vooraf in kaart aan welke mogelijkheden jij denkt. Vervolgens sparren wij met jou verder: heb je echt aan alles gedacht, of kunnen wij met dank aan onze ervaring nog elementen aandragen die wellicht vergeten zijn?

Onze ervaring leert ons dat geen enkele offerte gelijk is. Iedereen heeft namelijk zo zijn/haar eigen ideeën bij het intranet. Wat je ook in je hoofd hebt zitten: wij kunnen dit realiseren. In onze intranet offerte zetten wij uiteen welke functionaliteiten wij inbouwen en hoe wij dit doen. Stap voor stap nemen wij je mee in wat al beschouwd kan worden als een voorstadium van een ontwerp. Geef je akkoord op de offerte, dan zullen wij alles tot in de kleinste details uitwerken en vervolgens aan de slag gaan.

1
Strategie & Concept

Strategie & Concept

Samen met u gaan we de wensen bekijken en oplossingen bedenken.

2
Design & Development

Design & Development

In dit stadium gaat het om wederzijds vertrouwen en gaan we de oplossing ontwikkelen.

3
Full-Service & Support

Full-Service & Support

Na de ontwikkeling staan we natuurlijk voor u klaar voor de nodige support.

Kennis maken?

Graag bekijk ik samen met u de mogelijkheden van uw project.

Laura Storm

Developer
076-7114026
laura@shadowis.nl
Offerte Contact
shadow-laura