Een maatwerk offerte tackelt een groot nadeel van maatwerk: veel organisaties hebben behoefte aan maatwerk, maar weten niet wat dit gaat kosten. Zij vrezen hoge kosten en wanneer zij navraag doen, komt er niet echt duidelijkheid. Wij willen deze duidelijkheid wel scheppen. Het leveren van maatwerk zit namelijk in ons bloed. Dat is wat wij het liefste doen en waar jij het beste mee geholpen bent. Of je nu gebruik maakt van onze diensten op het gebied van software, webapplicaties, mobiele apps of webshops: wij zetten altijd helder uiteen wat wij voor je kunnen betekenen en wat de kosten hiervan bedragen.

Maatwerk bij software
Heb je software nodig die je helpt met een specifieke taak of bij een specifiek proces? Vertel ons waar je naar op zoek bent en wij gaan aan de slag om een op maat gemaakte offerte voor je samen te stellen. Wij zorgen dat alle benodigde elementen hierin verwerkt zijn en zullen je verrassen met scherpe kosten.

Maatwerk bij webapplicaties
Webapplicaties zijn razend populair. Software hoeft al lang niet meer op een lokale computer te draaien, maar kan gehost worden op het internet of in de cloud. Er zijn tal van mogelijkheden op het gebied van webapps. Vertel ons je wensen en wij vertalen dit naar een heldere offerte.

Maatwerk bij mobiele apps
Nu meer mensen gebruik maken van het internet op hun mobiel dan op hun desktop of laptop, is het logisch dat je een mobiele app wilt om je doelgroep te bereiken. De ontwikkeling van een app kent vele stadia. Wij zullen deze stuk voor stuk aan je uitleggen in een heldere offerte.

Maatwerk bij webshops
Wij zijn specialist in de ontwikkeling van Magento webshops. Een maatwerk offerte voor jouw webshop behandelt alle onderdelen: van design tot functionaliteiten en support. Stap voor stap nemen wij je mee door de mogelijkheden en op basis van jouw wensen stellen wij een persoonlijke offerte samen.

Vertel ons over

Jouw Project!

Vraag nu een offerte aan

Voor al onze diensten kun je een maatwerk offerte aanvragen. Deze is geheel vrijblijvend. Na jouw aanvraag nemen wij contact met je op om alle mogelijkheden, wensen en eisen door te spreken. Je ontvangt daarna snel een helder en scherp geprijsd voorstel.