Maatwerk software

Maatwerk software is een van essentieel belang om uw bedrijf toekomstbestendig te maken. Processen kunnen worden geoptimaliseerd en hiermee kunt u enorm veel tijd en geld besparen. Om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen dient er te worden ingespeeld op de mogelijkheden en kansen die er liggen. Maatwerk software kan hier de oplossing voor bieden. Het ontwikkelen van maatwerk software is voor veel ondernemers iets wat vaak op de lange baan wordt geschoven. Het is echter goed om te onthouden dat het op de lange termijn enorm veel tijd en geld zal besparen voor uw onderneming.

Maatwerk software

Maatwerk software ontwikkeling

Iedere organisatie is anders en hanteert verschillende processen tijdens de dagelijkse werkzaamheden. Om deze reden is standaard software vaak niet voldoende om efficiënt te kunnen werken. Bij Shadow heeft u de mogelijkheid om deze maatwerk software ontwikkeling uit te besteden. Bij Shadow weten we wat bedrijven belangrijk vinden, daarom werken we zeer nauw samen met onze klant. Dit doen we door middel van een wekelijks effectief gesprek tussen beide partijen waarin we de voortgang bespreken. Maar allereerst gaan we natuurlijk om de tafel om te kijken waar de behoeften en tekortkomingen van het bedrijf liggen en welke processen geoptimaliseerd moeten worden. Uiteraard hoeft u dit niet allemaal zelf te bedenken want wij doen slimme suggesties. Met onze jarenlange ervaring kunnen we voor iedere situatie een passende oplossing vinden. De organisatie kan met de maatwerk software ontwikkeling, vele malen efficiënter werken. Na de oplevering van de maatwerk software blijft Shadow u vanzelfsprekend ondersteunen en trainen.

Software zonder zorgen

U kunt nu software laten ontwikkelen zonder enig risico. We zijn erg transparant, u heeft daarom inzicht in alle vorderingen van het project. We bieden onze klanten graag overzicht, dit geeft rust en vertrouwen. Samen bespreken we de deadlines zodat u volledig op de hoogte bent. Uw doel is ons doel. We streven naar een eindresultaat waar we gezamenlijk trots op zijn.

Neem contact op

Neem gerust eens contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Daaruit kunnen we al veel opmaken over de richting van de maatwerk software. We gaan graag met u aan de slag voor de optimale realisatie van uw maatwerk software. Heeft u vragen over onze diensten of wilt u gewoon eens praten over de mogelijkheden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.

 

 

Waarom bedrijven kiezen voor maatwerk software

Onze developers hebben jarenlange ervaring in het ontwikkelen van maatwerk software projecten. U bent dus in zeer goede handen.

  • Vereenvoudig je bedrijfsproces door efficiënte datakoppelingen
  • Integreer applicaties met je dagelijkse bedrijfsvoering
  • Bepaal zelf de functionaliteit
  • Bepaal zelf de interface
  • Betaal geen jaarlijkse licentiekosten

Wilt u een kostenindicatie?

Stap 1 van 8 – Huidige situatie

12%

Dit is hoe we het doen


Bespaar tijd en geld met een optimaal bedrijfsproces. Bij Shadow bent u verzekerd van de beste maatwerk software tegen een scherpe prijs. Daarnaast ontwikkelen we Webapplicaties, Mobiele Apps en Magento Webshops.

1
Strategie & Concept

Strategie & Concept

Samen met u gaan we de wensen bekijken en oplossingen bedenken.

2
Design & Development

Design & Development

In dit stadium gaat het om wederzijds vertrouwen en gaan we de oplossing ontwikkelen.

3
Full-Service & Support

Full-Service & Support

Na de ontwikkeling staan we natuurlijk voor u klaar voor de nodige support.

Kennis maken?

Graag bekijk ik samen met u de mogelijkheden van uw project.

Laura Storm

Developer
076-7114026
laura@shadowis.nl
Offerte Contact
shadow-laura