Magento B2B

Magento B2B is het meest gebruikte webshop systeem ter wereld. Voor de B2B markt is Magento erg effectief. Het voordeel van Magento B2B is dat zij in de basis al voorzien van van veel behoefte die B2B bedrijven gemeen hebben. Een voorbeeld hiervan is het 24/7 zelfbediendingskanaal voor de zakelijke klanten. Wanneer je niet mee gaat met deze wensen, dan is de concurrent je binnen de kortste keren voor. Je zult hier dan tegenop moeten kunnen. 

Hoe staat het met de Magento B2B markt?

De B2B markt is een snelgroeiende markt. Iedere dag zijn er meer B2B bedrijven die besluiten om een webshop te openen. Voornamelijk wordt de webshop ingezet als service portal. Hierop kunnen bedrijven de voortgang inzien, een order plaatsen of producten of diensten opzoeken. B2B draait voornamelijk om customer engagement. Dit wil zeggen dat je in contact staat met de klant. In de zakelijke markt hebben veel bedrijven er behoefte aan informatie en persoonlijk contact. Daarnaast zijn er veel partners die het liefst ’s avonds of in het weekend hun bestelling plaatsen. Hiervoor biedt Magento B2B de optimale mogelijkheid. 

Daarnaast biedt Magento alle ruimte en mogelijkheden voor de nodige koppelingen. Alle bedrijven maken gerbuik van ERP of Warehouse management systemen. Deze dienen te worden gekoppeld om een realtime aanbod te kunnen doen en voor een goede financiële afronding.  

Neem contact op voor vragen of voor een kennismakingsgesprek. We gaan graag met u om de tafel om de wensen te bespreken. Uiteraard denken we mee voor de meest efficiënte oplossing door Magento B2B.