Magento Brussel

Ben je op zoek naar een Magento expert in Brussel, dan moet je beslist contact opnemen met Shadow Internet Solutions. In en om Brussel vind je veel verschillende experts. Hoe weet je nu wie je moet kiezen? Wij proberen je de keuze gemakkelijk te maken. Dit doen wij door onze cijfers voor zich te laten spreken. Wat die cijfers zijn? Honderden succesvol afgeronde projecten voor zzp’ers en mkb’ers. In Brussel zijn zeer veel verschillende bedrijven actief. In welke branche je ook actief bent, wij kunnen je helpen met de perfecte webshop.

Magento Brussel

Wij zijn altijd op de hoogte van de nieuwste technieken
De vraag waarom je voor Magento in Brussel bij ons moet zijn, is eenvoudig te beantwoorden. Wij zijn namelijk altijd op de hoogte van de nieuwste technieken. Dat klinkt wellicht als vanzelfsprekend, maar dat is het zeker niet. Veel partijen kunnen zeggen dat zij dit zijn, maar hoeveel partijen kunnen dit daadwerkelijk aantonen?

Wij zijn ons al in een zeer vroeg stadium gaan specialiseren in Magento. Wij hebben de opkomst van het platform meegekregen en hebben altijd perfect geanticipeerd op veranderingen en ontwikkelingen. Zeer veel webshops draaien nog op Magento 1, maar de ondersteuning hiervan zal in de nabije toekomst stoppen. Dit betekent dat webshops die op Magento 1 draaien binnen afzienbare tijd een groot probleem krijgen. De techniek zal achterhaald raken, ondersteuning zal niet meer beschikbaar zijn en de resultaten zullen hieronder lijden.

Ook veel webshops die draaien op Magento in Brussel lopen risico. Met ons heb je een partner die je de laatste technieken garandeert. Wij bouwen al onze webshops op het nieuwe Magento 2.0. Zo krijg je nu de beschikking over een perfecte webshop, maar zorgen wij er tevens voor dat jouw webshop ook in de toekomst goed blijft presteren.

Hoe kunnen wij je helpen?
Heb je behoefte aan de diensten van een bewezen expert van Magento in Brussel? Neem contact met ons op. Vertel ons waar je naar op zoek bent en wij zullen je vertellen hoe wij je kunnen helpen. Van themaontwerp en –installatie tot het inrichten van de shop en het leveren van support: wij zijn jouw A tot Z Magento partner. Wij verzorgen met plezier een vrijblijvende offerte zodat wij je naast onze expertise ook kunnen overtuigen met onze zeer scherpe prijzen.

Waarom klanten kiezen voor een Magento webshop

Onze developers hebben jarenlange ervaring in het ontwikkelen van (maatwerk) Magento webshops. Dit voor zowel B2B als B2C.

  • Bepaal zelf de look en feel
  • Koppel met uw bestaande systemen
  • Gecertificeerde Magento develops in huis
  • Vlotte doorlooptijden
  • Onderhoud mogelijk

Wilt u een kostenindicatie?

Stap 1 van 8 – Huidige situatie

12%
 

Dit is hoe we het doen

Bespaar tijd en geld met een optimaal bedrijfsproces! Bij Shadow Internet Solutions bent u verzekerd
van de beste Webapplicaties tegen een scherpe prijs.

1
Strategie & Concept

Strategie & Concept

Samen met u gaan we de wensen bekijken en oplossingen bedenken.

2
Design & Development

Design & Development

In dit stadium gaat het om wederzijds vertrouwen en gaan we de oplossing ontwikkelen.

3
Full-Service & Support

Full-Service & Support

Na de ontwikkeling staan we natuurlijk voor u klaar voor de nodige support.

Kennis maken?

Graag bekijk ik samen met u de mogelijkheden van uw project.

Laura Storm

Developer
076-7114026
laura@shadowis.nl
Offerte Contact
shadow-laura