Werk je met bedrijfssoftware van UNIT 4, dan kunnen wij voor jouw Magento webshop een Magento koppeling met UNIT 4 realiseren. Of je nu reeds een webshop hebt of deze door ons wilt laten bouwen: wij zorgen voor meer efficiëntie en een beter resultaat door jouw e-commerce platform en bedrijfssoftware over en weer met elkaar te laten praten. Dit gaat je een hoop tijd en dus geld schelen. Bovendien voeg je op deze manier waardevolle informatie en functionaliteiten toe aan Magento én je UNIT 4 software. Wij kunnen dit het beste verwoorden met de prachtige uitspraak “work smarter, not harder”. Wij zorgen hiervoor.

Een schat aan informatie

Een Magento koppeling met UNIT 4 bedrijfssoftware levert je een schat aan informatie op. UNIT 4 maakt software voor ERP, Business Intelligence, accountants, onderwijs, HR, CFO’s en nog veel meer. Denk je eens in wat het betekent wanneer alle data uit jouw webshop automatisch op de juiste plek terecht komt of wanneer jouw webshop informatie kan halen uit de waardevolle databases van jouw bedrijfssoftware. Het kan en Shadow Internet Solutions kan hiervoor zorgen. Wij spreken de taal van alle developers en kunnen schakelen met UNIT 4 om op maat gemaakte koppelingen voor jou te verzorgen.

Wij brengen in kaart welke software je gebruikt en wat de waarde hiervoor voor jouw e-commerce platform zou kunnen zijn. Uiteraard kijken wij ook naar de omgekeerde route: welke informatie uit jouw webshop wil je direct aangeleverd zien bij de relevante software toepassingen die je gebruikt? Onze Magento koppeling met UNIT 4 maakt het allemaal mogelijk.

Maatwerk is onze expertise

Elke webshop is anders, maar wij weten alles van de techniek. Net zoals wij alles weten van de techniek van de UNIT 4 producten. Daarom kunnen wij een Magento koppeling met UNIT 4 realiseren, die speciaal voor jou is gemaakt. Maatwerk is onze expertise en er is vrijwel niets wat wij niet voor je kunnen verzorgen.

Vertel ons over

Jouw Project!

Meer informatie of een vrijblijvende offerte

Ben je benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Stel ons je vraag en wij geven je alle informatie die je nodig hebt. Wij maken met plezier een vrijblijvende offerte voor de koppeling van jouw webshop met  jouw bedrijfssoftware. Wij leveren de hoogste kwaliteit maatwerk tegen zeer scherpe prijzen. Heb je vragen? Bel of mail ons gerust. Wij staan voor je klaar.