Optimale verzorging van een Magento migratie

Een Magento migratie van M1 naar M2 is niet heel lastig, mits je weet wat je doet. In die nuance zit dan ook het gevaar. Om ervoor te zorgen dat de overstap zonder problemen naar behoren verloopt is het slim om professionele hulp hierbij te vragen. Bij Shadow is deze hulp gemakkelijk te krijgen. Alle kennis die nodig is om de overstap naar de nieuwe versie van het pakket snel en zorgvuldig uit te voeren is in huis. Er kan dan dus direct mee aan de slag worden gegaan. Dat is essentieel voor het slagen.

Waarom voor een Magento migratie kiezen?

Wat zijn nu eigenlijk de goede redenen om voor deze migratie te kiezen? Natuurlijk is het zo dat M1 altijd naar behoren heeft gefunctioneerd voor jouw webshop. Dat neemt natuurlijk niet weg dat het belangrijk is om met de tijd mee te blijven gaan. Wie meer gebruik wil maken van de mogelijkheden die geboden worden, zal de nieuwste versie van het pakket moeten gebruiken. M2, is daarom een echte must voor online ondernemers die het maximale uit hun webshop willen halen. Die wetenschap is eigenlijk al voldoende om direct de migratie te willen laten uitvoeren door professionals.

Het belang van professioneel werken

Natuurlijk is er altijd een belang bij het professioneel uitvoeren van de overstap. Het is bijvoorbeeld belangrijk dat zo min mogelijk wordt verloren tijdens het proces. Het liefst wordt zelfs niets verloren. Dit is goed mogelijk wanneer de migratie door specialisten wordt gedaan. Shadow biedt je de kennis die je nodig hebt om hiervoor te zorgen. Zo kan er direct worden geprofiteerd van de verbeterde mogelijkheden die worden geboden door de vernieuwde versie van het pakket. Vooral op het vlak van gebruiksvriendelijkheid kan je flinke stappen vooruit maken door direct de migratie te laten verzorgen.

Vertel ons over

Jouw Project!

Beginnen met de migratie

Wanneer je ook overtuigd bent geraakt dat het migreren je veel zal opleveren, dan is het slim om er zo snel als mogelijk aan te beginnen. Hoe eerder je de benodigde kennis daarbij inschakelt, hoe beter het is. Dat doe je bijvoorbeeld door direct even contact te zoeken met Shadow. De manieren waarop je dat kan doen mogen bekend zijn. Je kunt direct even een e-mail sturen naar info@shadowis.nl. Stel daarin alle vragen die je nog hebt, of vraag direct een offerte aan. Het is dan goed mogelijk om direct aan de slag te gaan.