Magento multishop

Een Magento multishop ontwikkelen betekent dat je een webshop ontwikkelt met meerdere doeleinden. Daarvoor gebruik je dan hetzelfde systeem. Dit is natuurlijk helemaal niet gemakkelijk en werk voor een echte kenner van de pakketten. Shadowinschakelen om deze meervoudige onlinewinkel op te bouwen is de perfecte manier om te zorgen dat alles werkt zoals het zou moeten werken en met elkaar communiceert zoals het zou moeten communiceren. Op die manier is het mogelijk om als ondernemer het maximale uit de Magento shop te halen. Kennis van alle verschillende mogelijkheden van Magento is hierbij wel een essentieel punt van aandacht.

Magento multishop

Een geschikte Magento multishop ontwikkelen

Werken met een Magento Multishop

Wie echt flink met online verkopen aan de slag wil, moet natuurlijk wel de geschikte webshop hebben. Een Magento Multishop is in ieder geval een belangrijke basis. Dit geldt vooral ook als het de basis moet zijn voor meerdere verschillende doeleinden. Werken met een multishop waarbij alles op dezelfde wijze kan gaan is natuurlijk ideaal. Op die manier wordt het gebruiksgemak een flink stuk groter. Dit is toch al één van de belangrijkste pluspunten van dit pakket. Daarom is het dus ook heel interessant om het op deze wijze te laten ontwikkelen door een professional met goede kennis van zaken.

Onder verschillende namen werken

Het is natuurlijk wel belangrijk om goed te beseffen wat de mogelijkheid om met een multishop te werken eigenlijk inhoudt. Dit betekent niet alleen dat er meerdere verschillende mogelijkheden binnen een winkel worden geboden. Het is juist zo dat één pakket wordt gebruikt voor meerdere winkels. Hetzelfde Magento-pakket voor verschillende websites instellen is heel goed mogelijk. Mits er natuurlijk op de juiste wijze gewerkt wordt. Ook wanneer er dezelfde dingen onder verschillende namen gedaan worden, is dit een goede optie om te overwegen als ondernemer. Denk hier dus altijd aan wanneer je gaat beginnen of wanneer je van plan bent te groeien.

Helpen bij de groei van de onderneming

Het is heel gemakkelijk mogelijk om op deze manier de groei van de onderneming te ondersteunen. Omdat Magento al aanwezig is, hoeft er dan alleen maar verdere uitwerking voor meerdere webshops plaats te vinden. Dat betekent wel dat de kennis van Shadow zeer sterk van pas komt. Dat betekent dat direct contact opnemen sterk kan helpen om er meer uit te halen. Mailen met vragen is bijvoorbeeld een goede optie. Onze e-mail info@shadowis.nl is hiervoor beschikbaar. 

Waarom klanten kiezen voor een Magento webshop

Onze developers hebben jarenlange ervaring in het ontwikkelen van (maatwerk) Magento webshops. Dit voor zowel B2B als B2C.

Wilt u een kostenindicatie?

Stap 1 van 8 – Huidige situatie

12%
 
1
Strategie & Concept

Strategie & Concept

Samen met u gaan we de wensen bekijken en oplossingen bedenken.

2
Design & Development

Design & Development

In dit stadium gaat het om wederzijds vertrouwen en gaan we de oplossing ontwikkelen.

3
Full-Service & Support

Full-Service & Support

Na de ontwikkeling staan we natuurlijk voor u klaar voor de nodige support.

Kennis maken?

Graag bekijk ik samen met u de mogelijkheden van uw project.

Laura Storm

Developer
076-7114026
laura@shadowis.nl
Offerte Contact
shadow-laura