Magento Retail – B2C

Magento Retail, optimaal voor meer verkopen! Zowel online als offline dient je winkel dezelfde ervaring op te roepen bij de consument. Zowel online als offline dient op elkaar te zijn afgestemd. Het Magento Retail Commerce webshopsysteem zorgt hier voor. Het is vooral belangrijk om gewenste bleving goed in kaart te brengen. Hoe ver is iemand in zijn beslissingsproces? Zijn ze nog in de onderzoeksfase of in staat een aankoop te doen? Magento biedt veel mogelijkheden om de ervaring te verbeteren. Zo is Magento responsive wat zorgt voor een betere en betrouwbare ervaring.  

Magento Retail is een goede optie om veel verkeer naar de website te genereren. Bezoekers dienen niet alleen bezoekers te blijven maar te veranderen in kopers. Magento heeft veel up-selling en cross-selling functionaliteiten. Dit zorgt voor nog meer verkopen met de Magento webshop. Consumenten worden op een zeer eenvoudige manier geprikkeld om meer aankopen te doen of een extra accessoire bij te kopen.  

Het is belangrijk dat er geen drempels worden ervaren door de klant. We kunnen zorgen voor interactie met de klant te verbeteren. Magento zorgt dus zowel voor meer verkeer naar de website als een betere ervaring op de website.  

Magento biedt talloze extra functionaliteiten voor de optimale webshop. Voor vragen of een vrijblijvende offerte neem gerust contact met ons op. We helpen u graag verder op weg met de start van uw nieuwe webshop voor  Magento Retail.