Magento support
Goed Magento support is van cruciaal belang voor het naar behoren functioneren van je Magento webshop. En dus is het belangrijk voor je omzet en je bedrijf. Zie het als een nieuwe auto: nadat je deze hebt gekocht, rijd je er lange tijd zorgeloos in, maar om dit in de toekomst te waarborgen, zul je de auto moeten onderhouden. Wat preventief onderhoud, updates van de systemen, een reparatie hier en daar en een APK-keuring. Zo gaat het ook met je webshop. Als je eenmaal een goede webshop hebt, wil je deze ook goed houden én kunnen rekenen op hulp bij acute problemen. Wij staan voor je klaar.

Wij bieden ondersteuning op alle gebieden
Magento support is een breed begrip. De een is op zoek naar hulp bij een nieuw thema, de ander wil nieuwe koppelingen laten realiseren en weer een ander zoekt een specialist om een foutmelding uit het systeem te krijgen. Shadow Internet Solutions is een allround specialist die elke vorm van ondersteuning met Magento kan bieden.

Wij beschikken over jarenlange ervaring die teruggaat tot ver voordat Magento zeer populair werd. Wij kennen alle ins en outs van Magento en dankzij onze allround kennis, zijn wij een betrouwbare, kwalitatieve partij op het gebied van Magento support.

Wij kunnen je niet slechts van dienst zijn met het up to date houden van je shop. Natuurlijk begint het hier wel mee. Voor een goed functionerende webshop is het belangrijk dat alle componenten, add-ons en plug-ins draaien met de nieuwste versie, alsmede Magento zelf. Wij kunnen dit waarborgen. Wij zorgen ervoor dat compatibiliteit wordt getest en dat alles optimaal draait.

Omdat wij ook designers in huis hebben, kunnen wij je ook van dienst zijn met het up to date houden en/of vernieuwen van je thema’s. Kortom: de meest complete Magento support vind je bij ons. Wanneer je Shadow Internet Solutions inschakelt, word je volledig ontzorgd. Jij kunt je focussen op het runnen van je shop en het laten groeien van je bedrijf, terwijl wij ervoor zorgen dat onder de motorkap alles in optimale conditie blijf.

Vertel ons over

Jouw Project!

Ook voor acute hulp
Ook bij acute problemen kun je een beroep doen op ons. Wil je weten wat wij allemaal voor je kunnen betekenen? Neem contact met ons op en wij vertellen het je graag.