Wij kunnen in elke Magento webshop een Magento thema bouwen. Dit betekent dat je ook een beroep kunt doen op de diensten van Shadow Internet Solutions wanneer je al over een Magento webshop beschikt. Ook al is deze webshop gebouwd door een andere partij; wij kunnen zorgen voor een totaal nieuwe look en upgrade van je shop door middel van een op maat gemaakt thema. Vanzelfsprekend kunnen wij je helpen met een nieuwe webshop met een eigen thema, maar ook je huidige webshop kunnen wij een visuele en functionele upgrade geven tegen zeer scherpe prijzen.

Wij gaan net een stapje verder

Wanneer wij je Magento thema bouwen, mag je rekenen op het beste van het beste. Magento biedt een fantastisch platform voor e-commerce. Niet voor niets is dit het populairste systeem voor webshops ter wereld. Alleen: de ene webshop is de andere niet. Ze kunnen gebruikmaken van hetzelfde systeem en toch totaal verschillend ogen en werken. De kwaliteit is grotendeels afhankelijk van het thema. Gebruiksgemak en functionaliteit staan voorop, maar jouw site moet natuurlijk ook goed ogen. Wij kiezen niet tussen vorm en functie: bij ons gaan deze hand in hand.

Het thema bepaalt hoe jouw webshop eruit komt te zien en verbindt de back-end met de front-end. Het zorgt ervoor dat alle mogelijkheden van je webshop worden benut en op de optimale manier aan gebruikers worden vertoond. Er zijn veel gratis en betaalde thema’s te krijgen, maar de kans is groot dat die allemaal net niet aan jouw eisen voldoen. Een thema laten ontwikkelen is vaak duur, maar wij beloven je dat wij voor iedereen een passend thema kunnen maken tegen een scherpe prijs.

Maatwerk en support

Wij kunnen wel het Magento thema inbouwen dat aan al jouw wensen en eisen voldoet. Niet alleen zorgen wij voor een prachtig thema waarin jij in functioneel en visueel opzicht alles kunt laten verwerken wat je wilt; wij bieden ook support van de hoogste kwaliteit. Wanneer wij iets voor je bouwen, zorgen wij ervoor dat dit optimaal werkt en blijft werken.

Vertel ons over

Jouw Project!

Vraag direct een offerte aan

Vraag direct een offerte aan en ervaar hoe voordelig een Magento thema inbouwen kan zijn. Heb je eerst een vraag of wil je meer informatie? Onze experts staan voor je klaar. Wij gaan graag voor je aan de slag en helpen je om het maximale uit je e-commerce te halen.