Magento thema installatie
Met een goede Magento thema installatie haal je alle mogelijkheden uit je Magento webshop. Het platform Magento biedt zeer veel mogelijkheden. Wat voor een klant echter vooral telt, is dat er een goed functionerende, duidelijke en snelle webshop staat. Wij kunnen hiervoor zorgen door de installatie van het juiste thema. Het thema bepaalt hoe de webshop eruit komt te zien en dus is dit zeker een onderdeel om veel aandacht aan te besteden. De benodigde kennis hiervoor heb je wellicht zelf niet in huis: wij hebben die wel.

Installatie door een kundige, ervaren partij
Shadow Internet Solutions werkt al jarenlang met Magento webshops. In al die jaren hebben wij uitvoerige kennis opgedaan. Het succes van een webshop valt of staat met enkele belangrijke elementen. Het thema is daar een van. Het thema zorgt voor de “voorkant” van de webshop. Alles wat je als bezoeker hier ziet, is door het thema bepaald. Het behoeft dan ook geen verdere uitleg waarom de juiste Magento thema installatie van cruciaal belang is.

Waar zorgt zijn thema voor, naast het uiterlijk van de website? Het thema verbindt weergave met functionaliteit. Een goed thema is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook intuïtief en helder. Je wilt dat gebruikers eenvoudig kunnen navigeren door de shop en dat zij alle belangrijke onderdelen kunnen vinden. Lukt dit niet, dan zal dit zorgen voor frustratie en komen bezoekers niet meer terug. Hierdoor loop je omzet mis.

Het thema is verder bepalend voor een ander belangrijk aspect van de shop: de snelheid. Een goed thema is “licht”, wat wil zeggen dat het niet te groot is en snel laadt. Langzame websites en lange laadtijden zijn funest voor je vindbaarheid in de zoekmachine.

Vertel ons over

Jouw Project!

Wij zorgen voor een perfect thema tegen een scherpe prijs
Wanneer je Shadow Internet Solutions jouw Magento thema installatie laat verzorgen, weet je zeker dat dit goed gebeurt. Op alle gebieden kun je rekenen op de hoogste kwaliteit: een fraai design, logische en intuïtieve interface, snelle laadtijden en natuurlijk een technisch perfect werkende shop. Investeren in een goede thema installatie, betekent profiteren op de lange termijn. Wij hanteren scherpe prijzen. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen, neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan. Wij helpen je zo spoedig mogelijk verder.