Magento

Magento 2

Met Magento kunt u alles zelf beheren; van hoe uw webwinkel eruitziet tot het afhandelen van orders en het inzetten van de marketing voor je webshop. Met verschillende modules kunt u de functionaliteiten van Magento uitbreiden, zodat het precies past bij uw wensen. Wij kunnen samen met u een succesvol Magento platform of maatwerk software ontwikkelen

INVESTERINGS INDICATIE

Enkele Magento mogelijkheden:

Magento B2B is het meest gebruikte webshop systeem ter wereld. Voor de B2B markt is Magento erg effectief. Het voordeel van Magento B2B is dat zij in de basis al voorzien in veel behoeften die B2B bedrijven gemeen hebben.

LEES MEER

Een Magento migratie van M1 naar M2 is niet heel lastig, mits je weet wat je doet. In die nuance zit dan ook het gevaar. Om ervoor te zorgen dat de overstap zonder problemen en naar behoren verloopt is het verstandig om professionele hulp in te roepen.

Magento ERP koppelingen zijn van belang om te zorgen dat alle systemen goed met elkaar werken. Om efficiënt werken mogelijk te maken wil je dat alles zoveel als mogelijk aan elkaar gekoppeld is. Een verandering in één systeem zorgt dan voor doorvoering in alle systemen. Het verzorgen van de koppelingen moet op een professionele manier gebeuren.

Magento onderhoud laten doen is belangrijk om het systeem optimaal te laten werken. Wie voortdurend het beste uit een webshop wil halen, kan het immers niet gebruiken dat bepaalde functionaliteiten niet meer werken zoals dat zou moeten.

LEES MEER

In het kort de nieuwe functionaliteiten van Magento 2

  • De Magento Webshop is veel gebruiksvriendelijker voor webshopeigenaren. Middels nieuwe functionaliteiten heeft u veel meer mogelijkheden in de optimalisatie van de e-commerce webshop.
  • Magento 2 zorgt direct voor betere vindbaarheid van de Magento Webshop. Door een schone broncode en snelle laadtijd wordt de webshop direct beter vindbaar.
  • U ontvangt direct voordeel uit de nieuwe functionaliteiten die Magento 2 met zich meebiedt. Beschikt over extensies/plugins waarvan sommige betaald en sommige gratis zijn.
  • Volledig SEO-friendly en super snel!
INVESTERINGS INDICATIE

We develop your dreams into successful projects

Wilt u weten hoe wij ook voor u van toegevoegde waarde kunnen zijn? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking of vraag vrijblijvend informatie aan.

CONTACT

Magento

Magento Webshop

Magento webshop laten maken? Dat kan! Vraag direct uw Magento offerte aan.

De release van Magento 2 is al een tijd terug geleden gelanceerd, maar uit onderzoek blijkt dat maar 34% van de Magento webshops zich tot deze update hebben bekeerd. Waarom wachten? Vanaf volgend jaar wordt Magento 1 niet meer ondersteund. U kunt door onze specialisten een op maat gemaakte Magento webshop laten maken.

Magento webshop 1 of 2, wat is het verschil?

Magento 2 is structureel anders dan zijn voorganger. Het biedt legio verbeteringen op het gebied van techniek, performance en gebruiksvriendelijkheid, maar vereist daarnaast ook een andere serverconfiguratie. (o.a. PHP 7, Sphinx Search, Varnish 4, Redis en composer) zijn standaard beschikbaar.

Samen met u ontwikkelen wij een strategie op maat die wordt uitgevoerd tot een succesvolle en karakteristieke maatwerk online presentatie. Uw webshop wordt door ons volledig op maat ontwikkeld. Of u nou een basis webshop wilt laten maken of een complexere shop met koppeling naar uw kassasysteem, wij realiseren de perfecte oplossing voor uw situatie.

Waarom een Magento webshop?

Wilt u een Magento webshop laten maken, dan raden we u aan direct te kiezen voor Magento 2. Het volledige systeem van Magento 1 is ondertussen verouderd. Andere CMS-systemen hebben daarmee de inslag gemaakt met vernieuwde systemen. Magento kon uiteraard niet achterblijven.

Door het verouderd systeem zijn de technieken binnen Magento 1 niet altijd meer efficiënt, wat resulteert in een e-commerce webshop dat vrij traag kan zijn. Magento 2 helpt u direct mee aan een betere vindbaarheid in zoekmachine Google.

Magento 1 wordt nog tot volgend jaar ondersteund. Tot op heden wordt Magento 1 onderhouden, maar nieuwe ontwikkelingen (bv. Voor betere vindbaarheid) worden alleen nog vernieuwd op het nieuwe platform Magento 2..

Uw Magento webshop wordt bij Shadow altijd full responsive gebouwd. Dit zorgt ervoor dat hij goed zichtbaar is op zowel mobiel, tablet als desktop. Het is een vereiste dat uw shop mobielvriendelijk is. Dit resulteert zich ook weer in de zoekresultaten van Google. Een Magento webshop vereist een hogere eerste investering maar biedt alle mogelijkheden voor de toekomst om verder uit te bouwen.

Vraag direct uw offerte aan voor een volledige Magento Webshop!

OFFERTE AANVRAGEN