Webshop Magento 2

Met Magento kunt u alles zelf beheren; van hoe uw webwinkel eruitziet tot het afhandelen van orders en het inzetten van de marketing voor je webshop. Met verschillende modules kunt u de functionaliteiten van Magento uitbreiden, zodat het precies past bij uw wensen. Wij kunnen samen met u een succesvol Magento platform of maatwerk software ontwikkelen

Webshop Magento 2
Waarom klanten kiezen voor een Magento webshop

Onze developers hebben jarenlange ervaring in het ontwikkelen van (maatwerk) Magento webshops. Dit voor zowel B2B als B2C.

Wilt u een kostenindicatie?

Enkele Magento mogelijkheden

Magento 2 webshop (B2B)

Magento B2B is het meest gebruikte webshop systeem ter wereld. Voor de B2B markt is Magento erg effectief. Het voordeel van Magento B2B is dat zij in de basis al voorzien in veel behoeften die B2B bedrijven gemeen hebben.

Lees meer

Magento migratie

Een Magento migratie van M1 naar M2 is niet heel lastig, mits je weet wat je doet. In die nuance zit dan ook het gevaar. Om ervoor te zorgen dat de overstap zonder problemen en naar behoren verloopt is het verstandig om professionele hulp in te roepen.

Lees meer

Magento ERP koppelingen

Magento ERP koppelingen zijn van belang om te zorgen dat alle systemen goed met elkaar werken. Om efficiënt werken mogelijk te maken wil je dat alles zoveel als mogelijk aan elkaar gekoppeld is. Een verandering in één systeem zorgt dan voor doorvoering in alle systemen. Het verzorgen van de koppelingen moet op een professionele manier gebeuren.

Lees meer

Magento support

Magento onderhoud laten doen is belangrijk om het systeem optimaal te laten werken. Wie voortdurend het beste uit een webshop wil halen, kan het immers niet gebruiken dat bepaalde functionaliteiten niet meer werken zoals dat zou moeten.

Lees meer

1
Strategie & Concept

Strategie & Concept

Samen met u gaan we de wensen bekijken en oplossingen bedenken.

2
Design & Development

Design & Development

In dit stadium gaat het om wederzijds vertrouwen en gaan we de oplossing ontwikkelen.

3
Full-Service & Support

Full-Service & Support

Na de ontwikkeling staan we natuurlijk voor u klaar voor de nodige support.

400

Klanten

50

Webshops

25

WebApps

150

Websites

Kennis maken?

Graag bekijk ik samen met u de mogelijkheden van uw project.

Laura Storm

Developer 076-7114026 laura@shadowis.nl
Offerte Contact
shadow-laura