Wij ontwikkelen mobiele apps

De app is een mobiele applicatie bedoelt voor een smartphone of tablet. De app is als instrument voor een strategische marktbenadering onmisbaar in het dagelijks leven. Er zijn apps voor games en vrijetijd. Ook apps voor de zakelijke markt zijn sterk in opkomst. Dit zijn apps die worden ingezet door organisaties en bedrijven voor reclamecampagnes en om werkprocessen te optimaliseren en effici├źnter te maken. Door de app aan de huidige systemen te koppelen biedt je klanten meer functionaliteit en flexibiliteit. Technisch is alles mogelijk waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn.

Games

E-Commerce

Intern gebruik

Wat kost het?

Investeringscalculator

Wij ontwikkelen

Mobiele apps

Android Apps

De onbetwistbare marktleider in de mobiele apps is Android; het open-source besturingssysteem van Google. Android is terug te vinden op bijna 70% van alle smartphones en tablets.

iOS Apps

Op de tweede plaats staat iOS, dat mede door de grote populariteit van de iPhone en later de iPad een groot gedeelte van de markt heeft gewonnen. IOS is een gesloten en daardoor goed beveiligd besturingssysteem van Apple. Android en iOS hebben samen ruim 90% van de smartphone en tabletmarkt in handen.

Hoe gaan we te werk?

Ons proces

 • Onderzoek / Analyse

  In deze voorbereidings- en onderzoeksfase gaan we samen met onze klant precies in kaart brengen wat de wensen en mogelijkheden zijn.

 • Concept / Design

  Op basis van het onderzoek wordt er een ontwerp en prototype gemaakt.

 • Development

  In deze fase ontwikkelen we de iOS en Android webapp alsmede de API.

 • Live

  Het testen, finetunen en live-gang.

 • Onderhoud

  Onderhoud voor een app is noodzakelijk. Zo ook de doorontwikkeling van de app en het platform.

Het leveren van mobiele app-innovatie aan ondernemers, startups en bedrijven

CONTACT