BIERRIJK

PROBLEEM

Bierrijk liep zeker 70% van de online bezoekers mis doordat zij zich niet hadden gericht op de online mogelijkheden. Geen snelle, professionele webshop die gebruiksvriendelijk is voor zowel desktop, mobiel als tablet.

OPLOSSING

Bierrijk is bij ons terecht gekomen en samen hebben we gekeken naar de beste oplossing. Door middel van een nieuwe Magento webshop en een nieuwe website hebben wij de stap gezet naar online succes. Het bezoekersaantal is toegenomen met 70%.

SAMENWERKING

We werken graag echt samen met onze klant. Door jarenlange ervaring en opgedane kennis geven we onze klanten graag tips om online succes te behalen. Er is altijd ruimte voor feedback en het project is pas af wanneer het doel is bereikt!

  • Magento 1
  • Maatwerk
  • SEO vriendelijk ontwikkeld

BEWEZEN RESULTAAT

U wilt toch ook het optimale resultaat halen uit de webshop? Loop geen bezoekers en omzet mis maar ga voor garantie. Wij geven u graag tips & tricks voor de optimale resultaten van uw webshop. Magento biedt veel voordeel op het gebied van marketingmogelijkheden, dus pak die kans!

RESPONSIVE DESIGN

VRAAG NU GRATIS EEN OFFERTE AAN

Wilt u ook profiteren van de voordelen die Magento met zich mee brengt? Samen gaan we sparren over de vele mogelijkheden en kansen die Magento u biedt. Meer bezoekers en omzet gewenst? Vraag dan nu een gratis offerte aan.

OFFERTE AANVRAGEN