Blauw

KLANTVRAAG

De webshop van Blauw stond nog op een Magento 1 platform, en aangezien het support voor Magento 1 per juni 2020 stopt, zijn de oprichters van Blauw bij ons terecht gekomen met de vraag om deze over te zetten van Magento 1 naar Magento 2.

OPLOSSING

Voor Blauw hebben wij een nieuwe webshop ontwikkeld met een volledig nieuw en fris design zodat niet alleen de techniek en het platform, maar ook de look en uitstraling weer helemaal up-to-date is.

SAMENWERKING

We werken graag echt samen met onze klant. Door jarenlange ervaring en opgedane kennis geven we onze klanten graag tips om online succes te behalen. Er is altijd ruimte voor feedback en het project is pas af wanneer het doel is bereikt!

  • Magento 1
  • Customization
  • SEO friendly developed

BEWEZEN RESULTAAT

U wilt toch ook het optimale resultaat halen uit de webshop? Loop geen bezoekers en omzet mis maar ga voor garantie. Wij geven u graag tips & tricks voor de optimale resultaten van uw webshop. Magento biedt veel voordeel op het gebied van marketingmogelijkheden, dus pak die kans!

RESPONSIVE DESIGN

VRAAG NU GRATIS EEN OFFERTE AAN

Wilt u ook profiteren van de voordelen die Magento met zich mee brengt? Samen gaan we sparren over de vele mogelijkheden en kansen die Magento u biedt. Meer bezoekers en omzet gewenst? Vraag dan nu een gratis offerte aan.

OFFERTE AANVRAGEN