Dieren-plaats.nl

KLANTVRAAG

De oprichters van Dierenplaats waren op zoek naar een uitwerking van hun idee. Zij wilden kopers en verkopers van huisdieren op een veilige manier, op een veilige plek bij elkaar brengen door middel van een applicatie die daar speciaal voor ontwikkeld is.

OPLOSSING

Dit is een geheel nieuw idee waar naar ons weten nog niet eerder aanbod voor was, wat het erg leuk maakt om aan zo’n applicatie te werken. Voor deze app is een speciale maatwerk module ontwikkeld om ervoor te zorgen dat koper en verkoper bij elkaar gebracht worden en waar fokkers getest worden om de veiligheid te waarborgen.

SAMENWERKING

We werken graag echt samen met onze klant. Door jarenlange ervaring en opgedane kennis geven we onze klanten graag tips om online succes te behalen. Er is altijd ruimte voor feedback en het project is pas af wanneer het doel is bereikt!

  • Magento 1
  • Customization
  • SEO friendly developed

BEWEZEN RESULTAAT

U wilt toch ook het optimale resultaat halen uit de webshop? Loop geen bezoekers en omzet mis maar ga voor garantie. Wij geven u graag tips & tricks voor de optimale resultaten van uw webshop. Magento biedt veel voordeel op het gebied van marketingmogelijkheden, dus pak die kans!

RESPONSIVE DESIGN

VRAAG NU GRATIS EEN OFFERTE AAN

Wilt u ook profiteren van de voordelen die Magento met zich mee brengt? Samen gaan we sparren over de vele mogelijkheden en kansen die Magento u biedt. Meer bezoekers en omzet gewenst? Vraag dan nu een gratis offerte aan.

OFFERTE AANVRAGEN