Fashion State

PROBLEEM

De oprichters van Fashionstate zijn gestart met het idee om een goede webshop te laten ontwikkelen om designer kleding te kopen en te verkopen. Een nieuw idee waar vraag naar leek te zijn.

OPLOSSING

Na uitwisseling van ideeën hebben wij samen met Fashionstate een Magento shop gebouwd om dit idee te verwezenlijken. Er is een speciale module ontwikkeld waardoor het mogelijk is gemaakt om koper en verkoper met elkaar in contact te brengen. Een strak design, wat aansluit bij de doelgroep van Fashionstate.

SAMENWERKING

We werken graag echt samen met onze klant. Door jarenlange ervaring en opgedane kennis geven we onze klanten graag tips om online succes te behalen. Er is altijd ruimte voor feedback en het project is pas af wanneer het doel is bereikt!

  • Magento 2
  • Maatwerk
  • SEO vriendelijk ontwikkeld

BEWEZEN RESULTAAT

U wilt toch ook het optimale resultaat halen uit de webshop? Loop geen bezoekers en omzet mis maar ga voor garantie. Wij geven u graag tips & tricks voor de optimale resultaten van uw webshop. Magento biedt veel voordeel op het gebied van marketingmogelijkheden, dus pak die kans!

RESPONSIVE DESIGN

VRAAG NU GRATIS EEN OFFERTE AAN

Wilt u ook profiteren van de voordelen die Magento met zich mee brengt? Samen gaan we sparren over de vele mogelijkheden en kansen die Magento u biedt. Meer bezoekers en omzet gewenst? Vraag dan nu een gratis offerte aan.

OFFERTE AANVRAGEN