Ibigo

KLANTVRAAG

Ibigo vroeg onze hulp om een nieuw idee uit te werken. Zij wilden mensen inspireren om erop uit te gaan, zodat zij anderen zouden stimuleren erop uit te gaan en hun ervaringen te delen, zodat mensen hun kostbare tijd beter, leuker en mooier zouden besteden.

OPLOSSING

Voor Ibigo is er een mobiele app ontwikkeld die bruikbaar is voor zowel iOS als Android. Door middel van het algoritme in deze app kunnen mensen zien welke ’spots’ zij zeker niet mogen missen en waarmee zij direct hun mening hierover kunnen achterlaten.

SAMENWERKING

We werken graag echt samen met onze klant. Door jarenlange ervaring en opgedane kennis geven we onze klanten graag tips om online succes te behalen. Er is altijd ruimte voor feedback en het project is pas af wanneer het doel is bereikt!

  • Web Applicatie + Mobiele App
  • Maatwerk
  • SEO vriendelijk ontwikkeld

MAATWERK

De software voor de mobiele app van Ibigo is volledig op maat gemaakt en ingericht naar de wensen van de oprichters. Voor het design is er gekeken naar de doelgroep van Ibigo, en ook hier is maatwerk verricht om daarbij aan te sluiten. !

RESPONSIVE DESIGN

VRAAG NU GRATIS EEN OFFERTE AAN

Wilt u ook profiteren van de voordelen die Magento met zich mee brengt? Samen gaan we sparren over de vele mogelijkheden en kansen die Magento u biedt. Meer bezoekers en omzet gewenst? Vraag dan nu een gratis offerte aan.

OFFERTE AANVRAGEN