Lifestyle

PROBLEEM

De producten van Lifestyle Verf werden voorheen alleen verkocht aan bedrijven. Lifestyle Verf wilde graag een nieuwe webshop die tevens gebruikt kon worden door consumenten. Daarnaast wilden zij kunnen beschikken over meer functionaliteiten binnen de webshop. 

OPLOSSING

Wij hebben een nieuwe Magento webshop ontwikkeld zowel voor B2B als voor B2C. Lifestyle Verf heeft nu een webshop met volop webshop functionaliteiten. 

SAMENWERKING

We werken graag echt samen met onze klant. Door jarenlange ervaring en opgedane kennis geven we onze klanten graag tips om online succes te behalen. Er is altijd ruimte voor feedback en het project is pas af wanneer het doel is bereikt!

  • Magento 2
  • Maatwerk
  • SEO vriendelijk ontwikkeld

BEWEZEN RESULTAAT

U wilt toch ook het optimale resultaat halen uit de webshop? Loop geen bezoekers en omzet mis maar ga voor garantie. Wij geven u graag tips & tricks voor de optimale resultaten van uw webshop. Magento biedt veel voordeel op het gebied van marketingmogelijkheden, dus pak die kans!

RESPONSIVE DESIGN

VRAAG NU GRATIS EEN OFFERTE AAN

Wilt u ook profiteren van de voordelen die Magento met zich mee brengt? Samen gaan we sparren over de vele mogelijkheden en kansen die Magento u biedt. Meer bezoekers en omzet gewenst? Vraag dan nu een gratis offerte aan.

OFFERTE AANVRAGEN

Met veel plezier hebben wij gewerkt aan de succesvolle webshop Lifestyle. Geschikt voor zowel desktop, mobiel als table