Thuisparfumerie.nl

PROBLEEM

MOOI VLISSINGEN was naast een nieuwe Magento Webshop op zoek naar de mogelijkheid om binnen de webshop een nieuw concept van parfumabonnementen te integreren. 

OPLOSSING

Binnen de nieuwe Magento webshop is een extensie gemaakt voor parfumabonnementen. Klanten kunnen inloggen en maandelijks een parfum selecteren die ze thuisgestuurd krijgen. 

SAMENWERKING

We werken graag echt samen met onze klant. Door jarenlange ervaring en opgedane kennis geven we onze klanten graag tips om online succes te behalen. Er is altijd ruimte voor feedback en het project is pas af wanneer het doel is bereikt!

  • Magento 2
  • Maatwerk
  • SEO vriendelijk ontwikkeld

Parfum abonnement Extensie

In de speciale module voor Magento 2 is het beheer van het parfumabonnement mogelijk gemaakt. Met het parfumabonnement kan de klant maandelijks een parfum kiezen. De keuze wordt vastgelegd in een speciaal daarvoor ontwikkelde kalender. De parfumkalender kan gewijzigd worden wanneer de klant dat wil. Betalingen worden middels automatische incasso uitgevoerd.

BEWEZEN RESULTAAT

U wilt toch ook het optimale resultaat halen uit de webshop? Loop geen bezoekers en omzet mis maar ga voor garantie. Wij geven u graag tips & tricks voor de optimale resultaten van uw webshop. Magento biedt veel voordeel op het gebied van marketingmogelijkheden, dus pak die kans!

RESPONSIVE DESIGN

VRAAG NU GRATIS EEN OFFERTE AAN

Wilt u ook profiteren van de voordelen die Magento met zich mee brengt? Samen gaan we sparren over de vele mogelijkheden en kansen die Magento u biedt. Meer bezoekers en omzet gewenst? Vraag dan nu een gratis offerte aan.

OFFERTE AANVRAGEN

Met veel plezier hebben wij gewerkt aan de succesvolle webshop Mooi Vlissingen. Geschikt voor zowel desktop, mobiel als table