Van Vught Rioleringen

PROBLEEM

Van Vught Rioleringen wilde graag efficiënter kunnen werken door het klantsysteem te koppelen aan het boekhoudprogramma. Daarnaast waren de werkbonnen, de offertes en de interne HR-processen niet gedigitaliseerd. 

OPLOSSING

Wij hebben voor Van Vught een webapplicatie gemaakt die communiceert met het boekhoudprogramma. Alle bedrijfsprocessen kunnen nu binnen de webapplicatie worden beheerd. Procesmatig is daardoor de efficiency en de nauwkeurigheid enorm verbeterd. 

SAMENWERKING

We werken graag echt samen met onze klant. Door jarenlange ervaring en opgedane kennis geven we onze klanten graag tips om online succes te behalen. Er is altijd ruimte voor feedback en het project is pas af wanneer het doel is bereikt!

  • Web Application
  • Maatwerk
  • SEO vriendelijk ontwikkeld

BEWEZEN RESULTAAT

U wilt toch ook het optimale resultaat halen uit de webshop? Loop geen bezoekers en omzet mis maar ga voor garantie. Wij geven u graag tips & tricks voor de optimale resultaten van uw webshop. Magento biedt veel voordeel op het gebied van marketingmogelijkheden, dus pak die kans!

RESPONSIVE DESIGN

VRAAG NU GRATIS EEN OFFERTE AAN

Wilt u ook profiteren van de voordelen die Magento met zich mee brengt? Samen gaan we sparren over de vele mogelijkheden en kansen die Magento u biedt. Meer bezoekers en omzet gewenst? Vraag dan nu een gratis offerte aan.

OFFERTE AANVRAGEN

Met veel plezier hebben wij gewerkt aan de succesvolle webshop Van Vught. Geschikt voor zowel desktop, mobiel als table