Met het populairder worden van de mobiele telefoon is een responsive website laten maken van uiterst belang. Als sinds 2015 heeft Google laten weten dat het haar ogen heeft gericht op de mobiele markt.

Als webdesign bureau is dit groot nieuws aangezien het responsive (mobielvriendelijk) maken van een website een hoge prioriteit zal krijgen. Niet alleen heeft het aantal mobiele zoekopdrachten inmiddels de desktop, ofwel de reguliere computer, overschreden, maar is deze ver voorbij gegaan en zal niet snel afnemen. Lees verder over wat het inhoudt om een responsive website te laten maken.

Voordelen van een responsive website laten maken

De voordelen van een responsive website laten maken liggen enigszins voor de hand. De schermgrootte van een smartphone is kleiner dan die van een standaard monitor. Bovendien verschillen de schermen van mobiele telefoons en tablets ook onderling.

Het is aan een webdesign expert om de internetpagina’s zo te bouwen, dat ze zich verstellen naar de verschillende formaten schermen. Zo kan iemand op een smartphone alsnog uw website goed bekijken. Andere voordelen van een responsive website laten maken zijn snellere laadtijden en meer autoriteit vanuit de zoekmachines.

Responsive website laten maken op maat

Bij een website draait het om het juist aanspreken van de bezoekers. Door een responsive website op maat te laten maken krijgt de webdesigner meer ruimte om de webpagina’s doelgericht in te delen om de bezoeker aan te spreken.

Een professioneel webdesign bureau zal u daarom ook altijd aanraden om een website te laten bouwen op maat, omdat de conversie hierbij hoger ligt. Een hogere conversie betekent een snellere ‘return of investment’. Laat daarom altijd uw responsive website op maat maken.

Een webdesign bureau inzetten voor een professionele website

Zelf een responsive website of webshop maken kan, maar wilt u voor een professioneel resultaat gaan dan is het beter om een webdesign bureau in te zetten. Zelf een site bouwen kost veel tijd en als ondernemer kunt u deze tijd beter in iets anders steken. Voor een overzicht per provincie kunt u de volgende pagina bezoeken: overzicht webdesign bureaus.

Zeker nu de eisen hoog zijn aan een site met een responsive (mobielvriendelijk) design. Wilt u een responsive website laten maken in de regio van Den Haag? Neem contact op met ons webdesign bureau Webdesign Specialist Den Haag.

 

Related Post

Leave a Comment