De komende tijd zal er een digitale transformatie plaatsvinden en komt er een technologische innovatie op ons af. Volgens Kromme, schrijver van het boek “Humanification, go digital, stay human” moet je als organisatie goed kunnen anticiperen op technologische innovaties. Volgens Kromme zit de magie van succes in het menselijk maken van technologie. Het is al enige tijd aan de gang, je moet als bedrijf meegroeien met de innovaties van tegenwoordig. Wanneer dat niet lukt zul je het online niet meer redden. Organisaties moeten zich volgens Kromme focussen op menselijk gedrag en gebruikersbehoeften.  SEO uitbesteden kan hier een handje bij helpen! Met SEO bereik je je specifieke klanten die op zoek zijn naar jouw product of dienst.

Wanneer je veranderingen wilt doorvoeren om mee te kunnen groeien is het van belang je te verdiepen in het menselijk gedrag. Het is belangrijk om de juiste informatie op het juiste moment te tonen daarnaast moet er feedback komen op het gedrag, het geven van visuele instructies enzovoort. 

In tegenstelling tot andere landen spelen Nederlandse consumenten hard to get. Nederlandse consumenten delen niet graag gegevens met bedrijven. In sommige gevallen kan een e-mail adres er nog vanaf, maar daar is dan ook het meeste mee gezegd. De deur wordt direct dichtgegooid wanneer er om meerdere gegevens wordt gevraagd. Consumenten in Nederland verwachten dat bedrijven transparant zijn over wat er met de gegevens gebeurt.

Daarnaast is bereikbaarheid ook erg belangrijk. Uit onderzoek is gebleken dan consumenten binnen 24 uur geholpen willen worden wanneer ze een vraag stellen aan de klantenservice. Het liefst nog sneller natuurlijk. Om je relatie met je potentiële klant wat te helpen dien je je website of webshop persoonlijk te maken en te zorgen voor verrassingen. Bijvoorbeeld wanneer klanten de juiste hulp krijgen terwijl er kennis van de de voorgeschiedenis.  

Om mee af te sluiten: blijf weg bij aannames. Je kunt je beter verdiepen in de gebruiker dan te werken met hoe je dénkt dat je doelgroep te werk gaat.

Hulp nodig met online marketing. U kunt uw SEO uitbesteden aan Shadow, u heeft het complete inzicht in de vorderingen en rapportages!

 

Related Post

Leave a Comment