In deze nieuwsbrief willen we stilstaan bij één van de belangrijkste aspecten van uw WordPress website: onderhoud en beveiliging. Deze twee onderwerpen hebben natuurlijk veel met elkaar te maken, omdat een regelmatig onderhouden website minder beveiligingsrisico’s met zich meebrengt. Weet u wel zeker of uw website een goede beveiliging heeft? Zou u uzelf niet willen beveiligen tegen hackers en inbraakpogingen?

Het is nu moeilijker dan ooit om uw website goed te beveiligen, omdat allerlei verschillende risicofactoren op de loer liggen. Aangezien wij het u uiteraard zo makkelijk mogelijk willen maken, hebben wij twee oplossingen voor u ontwikkeld. Wij kunnen letterlijk alles voor onze rekening nemen, zodat u zelf niks meer hoeft te doen. Op deze manier kunnen u en uw klanten genieten van een veilig bezoek aan uw website.

Onderhoud website

Maakt u met strikte regelmaat een backup van uw website? Heeft u een Antivirus en Firewall geïnstalleerd op uw website? Bent u 24/7 op de hoogte van de status van uw website? Zoals de meeste mensen die hun eigen website hebben, zal het bovenstaande niet het geval zijn. Wij hebben hier echter de perfecte oplossing voor. Alles wat nodig is qua website onderhoud, kunnen wij voor u doen. Wij nemen het onderhoud van uw website dus volledig voor onze rekening, met behulp van ons onderhoudspakket. Op deze manier hoeft u zelf geen actie te nemen, en bent u tegelijkertijd verzekerd van een kwalitatief onderhoud. U hoeft zich op deze manier geen zorgen meer te maken om de vraag of uw website wel goed onderhouden is.

Dagelijkse backups van uw website

Updates van WordPress Core en alle plugins

Optimalisatie van de snelheid van uw site

24/7 Security Check

24/7 Performance Check

24/7 Uptime monitoring

Antivirus + Firewall

En meer..

Voor slechts €35

zorgen wij dat uw website geen onnodige beveiligingsrisico’s meer loopt, door al het bovenstaande voor onze rekening te nemen. Maakt u zich niet langer zorgen om de kwetsbaarheid van uw website, en laat ons al het werk doen door middel van ons onderhoudspakket. Een makkelijkere manier om uw website te onderhouden bestaat niet!

Beveiliging website

Wilt u de bezoekers van uw website ook een beveiligde omgeving bieden, en de gegevens die verzonden worden via uw website veilig versleutelen? Dan kunt u bij ons een eigen SSL certificaat verkrijgen voor uw WordPress website. Voor slechts €60,- per jaar heeft u een eigen HTTPS verbinding, door middel van een eigen SSL certificaat. Uw bezoekers hoeven zich niet langer zorgen te maken om de beveiliging van uw website.