U heeft een goedlopend bedrijf, (of niet), en wilt graag efficiënt te werk gaan. Dat is natuurlijk logisch. Hoe efficiënter en tijdbesparend er te werk gaat, hoe meer het uiteindelijk zal opleveren. We gaan samen met onze klant om de tafel om een oplossing e zoeken voor het probleem. Het laten ontwikkelen van software is een investering maar zal zich snel terugverdienen.

Maatwerk software
We kunnen voor u volledig maatwerk software voor u realiseren. Heeft u een nieuw concept bedacht waar standaard software niet aan voldoet, geen probleem! Met een team van zeer ervaren softwareontwikkelaars denken wij graag met u mee voor de beste oplossing. Natuurlijk kost het ontwikkelen van maatwerk tijd maar we geven u vooraf een duidelijke indicatie. Om de vorderingen soepel te laten verlopen plannen we regelmatig een contactmoment in om de voortgang te bespreken. Voordat u maatwerk software gaat laten ontwikkelen, bereken eerst de besparingen de marge verbetering.

Software laten ontwikkelen: belangrijke misverstanden
1: Maatwerk software is duurder
Softwarepakketten kosten geld. Bij standaardpakketten wordt er betaald a.d.h.v. computerlicenties of per gebruiker. Maatwerk software is hierin onbeperkt.

2: Software ontwikkeling op maat kost veel tijd
Maatwerk software bespaart juist ontzettend veel tijd. Geen tijd meer investeren in de verandering van werkprocessen, ideaal.

3: Maatwerk software bevat meer fouten dan standaardpakketten
Maatwerk software wordt volledig gemaakt en getest voor uw bedrijf. Er is een volledig proces van testen, de bugs worden er vooraf uitgehaald.

4: Support voor maatwerk software is onhandig
Er is een eigen ontwikkelaar beschikbaar die direct kan ondersteunen wanneer nodig. Hierdoor is de support voor maatwerk software voordeliger.

5: Software laten ontwikkelen brengt risico met zich mee
In zekere zin klopt dit. Het is van belang om met een betrouwbare partner te gaan samenwerken. Shadow Internet Solutions heeft een team van zeer ervaren softwareontwikkelaars.

Software laten ontwikkelen kan snel gaan en zal u veel voordeel opleveren. Samen zullen we naar een passende oplossing kijken. Veel gekozen optie is ook wel Zorg Software voor in de Zorg & Welzijn branche en Transport Software voor in de logistiek. Bij Shadow Internet Solutions kunt u met een gerust hart software laten ontwikkelen.

Related Post

Leave a Comment