Een webapplicatie: je hebt er ongetwijfeld wel eens van gehoord, maar wat is dat precies? In het kort kunnen wij het als volgt omschrijven: dit is een manier om nog meer uit het internet te halen. Een manier die je waarschijnlijk nog niet kende. Lees verder en ontdek hoe wij je kunnen helpen nog meer uit de digitale mogelijkheden te halen. Het internet is ook de afgelopen jaren nog veel verder geëvolueerd. Website zijn in veel gevallen al lang geen “platte” sites meer: zij kunnen tal van elementen inladen en modules gebruiken. Met webapplicaties is zeer veel mogelijk. Deze kunnen “stand alone” draaien, maar ook geïntegreerd worden in een bestaande site.

Wat een webapplicatie voor jou kan betekenen
Elk bedrijf kent de waarde van software. Zonder software ben je nergens meer. Of je deze nu gebruikt om offertes te genereren, de boekhouding te doen, meer leads binnen te halen of producten te ontwerpen: elk bedrijf heeft wel een vorm van software nodig. Wij zijn ervaren
software ontwikkelaars, maar de ontwikkeling van software zelf staat ook niet stil. Een webapplicatie kun je zien als een volgende stap in software: een stuk software dat draait op het internet. Het kan van alles zijn en wij kunnen dan ook van alles bouwen.

Een webapplicatie houdt eigenlijk het midden tussen traditionele software en een app op je telefoon of smartwatch. Het is een volledig functioneel programma dat benaderbaar is via het internet. Een goede webapp is een fantastische service richting je klanten en een uitstekende wijze om meer business en omzet binnen te halen.

Wat deze applicatie moet zijn? Dat bepaal jij. Jij weet wat belangrijk is in jouw bedrijf, voor jouw klanten en in jouw sector en jij weet aan wat voor applicatie je behoefte hebt. Een online bestelmodule met voorraadbeheer, een koppeling met belangrijke database of andere systemen: noem het maar op, wij kunnen het realiseren. Wij hebben al zeer veel verschillende applicaties ontwikkeld voor uiteenlopende klanten in allerlei sectoren.

Vertel ons over

Jouw Project!

Wij leveren altijd maatwerk

Wanneer wij een webapplicatie bouwen, leveren wij altijd maatwerk. De applicatie wordt volledig gebouwd aan de hand van jouw wensen. Design, functionaliteit en interface  worden helemaal op maat voor jou gemaakt. Wat voor webapp wil jij laten maken? Bespreek je wensen met ons of stel je vraag. Wij voorzien je graag van een scherpe, op maat gemaakte offerte.