Webshop laten maken Festival

Wil je een webshop laten maken voor een festival? Dat is nog eens wat anders dan een webshop voor producten. Natuurlijk: de werking is technisch gezien hetzelfde. Een webshop verkoopt producten, dat kunnen kleren zijn, games, horloges of in dit geval kaarten voor een festival. Alleen: een webshop is veel meer dan dat. Het is belangrijk dat de shop de juiste snaar raakt bij de bezoekers. Wordt een bezoeker – en dus een potentiële klant – nu echt warm van een webshop voor een festival waarin alleen kaartjes te koop zijn? Waarschijnlijk niet. Daarom kun je beter inspelen op de behoeften van de doelgroep. Wij helpen je hierbij.

Webshop laten maken Festival

Wat er komt kijken bij het maken van een webshop als deze
Een webshop laten maken voor een festival kun je het beste overlaten aan een ervaren specialist. Wij zijn Shadow Internet Solutions, aangenaam. Wij wijn webshop specialisten met een bijzonder brede ervaring. Al jarenlang maken en onderhouden wij webshops voor allerlei soorten klanten en bedrijven. Ook op het gebied van evenementen en festivals hebben wij de nodige ervaring en daar profiteer jij van. Wij kunne niet alleen een fantastische webshop bouwen, maar ook zorgen voor alle benodigde koppelingen en integraties.

Duidelijkheid is cruciaal bij het maken van een webshop voor een festival. Voor bezoekers van de shop moet het direct duidelijk zijn wat zij kunnen kopen en waar en hoe zij dit kunnen doen. Tickets bestellen, is vaak omslachtig. Verborgen toeslagen, kleine lettertjes, moeilijke systemen. Wij kunnen je behoeden voor dit soort fouten. Uiteindelijk kost een slechte webshop je klanten en omzet.

Een festival is niet zomaar iets: mensen willen naar een festival om te genieten van sfeer, muziek, om te kunnen dansen en genieten. Jouw webshop moet inspelen op deze gevoelens. Mensen die in jouw shop tickets bestellen, moeten het gevoel hebben dat het feest hier al begint. Een webshop laten maken voor een festival door een partij die hier geen ervaring mee heeft, of die deze feeling mist, zal resulteren in een veel te statische, saaie website. Bezoekers willen ook meer informatie over wat er te doen is op het festival. Jouw webshop is dus niet alleen een webshop, maar ook in informatieve, inspirerende website.

Vraag een vrijblijvende offerte aan
Wil je een webshop laten maken voor jouw festival? Dat begint met een vrijblijvende offerte van ons. We zullen je niet teleurstellen.

Waarom klanten kiezen voor een Magento webshop

Onze developers hebben jarenlange ervaring in het ontwikkelen van (maatwerk) Magento webshops. Dit voor zowel B2B als B2C.

  • Bepaal zelf de look en feel
  • Koppel met uw bestaande systemen
  • Gecertificeerde Magento develops in huis
  • Vlotte doorlooptijden
  • Onderhoud mogelijk

Wilt u een kostenindicatie?

Stap 1 van 8 – Huidige situatie

12%
 

Dit is hoe we het doen

Bespaar tijd en geld met een optimaal bedrijfsproces! Bij Shadow Internet Solutions bent u verzekerd
van de beste Webapplicaties tegen een scherpe prijs.

1
Strategie & Concept

Strategie & Concept

Samen met u gaan we de wensen bekijken en oplossingen bedenken.

2
Design & Development

Design & Development

In dit stadium gaat het om wederzijds vertrouwen en gaan we de oplossing ontwikkelen.

3
Full-Service & Support

Full-Service & Support

Na de ontwikkeling staan we natuurlijk voor u klaar voor de nodige support.

Kennis maken?

Graag bekijk ik samen met u de mogelijkheden van uw project.

Laura Storm

Developer
076-7114026
laura@shadowis.nl
Offerte Contact
shadow-laura