Webshop laten maken woonwinkel

Een webshop laten maken voor een woonwinkel is een specialistische klus. Denk er maar eens over na: hoeveel webshops kun je bedenken die meer categorieën en meer producten hebben dan de shop van een woonwinkel? Zelfs kleine woonwinkels hebben doorgaans al een behoorlijk assortiment. Daarom heb je behoefte aan een webwinkel specialist die niet alleen kan zorgen voor een visueel zeer fraaie webshop, maar die ook verstand heeft van de structuur en de customer journey. Kies voor een webshop van Shadow Internet Solutions, dan weet je zeker dat de shop aan al jouw eisen – en die van de klanten – zal voldoen.

Webshop laten maken woonwinkel

Wij weten wat belangrijk is
Een webshop laten maken voor een woonwinkel kan bij de verkeerde partij leiden tot ondermaatse  resultaten. Mensen zijn gewend aan gemak. Sterker nog: zij eisen gemak. Als jouw webshop dit niet biedt, dan gaan zij wel naar de concurrent. Je kunt je webshop wat dat betreft zien als een fysieke woonwinkel: als klanten hun weg niet kunnen vinden en niet weten waar de producten staan, weten zij de uitgang wél te vinden.

Wanneer wij jouw webshop maken, denken wij met je mee. Wij hechten veel belang aan een open samenwerking met een prettige communicatie. Voordat wij gaan bouwen, willen wij volledig in kaart hebben gebracht welke producten jouw woonwinkel verkoopt. Een goed functioneel ontwerp ligt aan de basis van een kwalitatieve webshop. Je kunt een beroep doen op onze kennis en ervaring: wij weten namelijk wat er komt kijken bij het ontwikkelen van een logische, intuïtieve shop. Het gevolg is een webshop die op alle apparaten goed presteert, er fantastisch uitziet en waarop klanten eenvoudig de producten kunnen vinden die zij zoeken.

Een goede webshop wekt vertouwen
Wanneer je een webshop wilt laten maken voor je woonwinkel, is het belangrijk dat de shop vertrouwen uitstraalt. Klanten zijn bereid om vaak een behoorlijk bedrag uit te geven aan meubels of woonaccessoires, maar dan wel alleen als zij ervan overtuigd zijn dat je kwaliteit biedt. Die kwaliteit zit niet alleen in de producten, maar vooral ook in je service. Goede productomschrijvingen, een duidelijke retourpolicy, volledige betaalopties: dit zijn allemaal zaken waar u over na moet denken als u een webshop wilt laten maken voor uw woonwinkel. Of toch niet? Wij denken graag met u mee en zorgen ervoor dat overal aan wordt gedacht.

Waarom klanten kiezen voor een Magento webshop

Onze developers hebben jarenlange ervaring in het ontwikkelen van (maatwerk) Magento webshops. Dit voor zowel B2B als B2C.

  • Bepaal zelf de look en feel
  • Koppel met uw bestaande systemen
  • Gecertificeerde Magento develops in huis
  • Vlotte doorlooptijden
  • Onderhoud mogelijk

Wilt u een kostenindicatie?

Stap 1 van 8 – Huidige situatie

12%
 

Dit is hoe we het doen

Bespaar tijd en geld met een optimaal bedrijfsproces! Bij Shadow Internet Solutions bent u verzekerd
van de beste Webapplicaties tegen een scherpe prijs.

1
Strategie & Concept

Strategie & Concept

Samen met u gaan we de wensen bekijken en oplossingen bedenken.

2
Design & Development

Design & Development

In dit stadium gaat het om wederzijds vertrouwen en gaan we de oplossing ontwikkelen.

3
Full-Service & Support

Full-Service & Support

Na de ontwikkeling staan we natuurlijk voor u klaar voor de nodige support.

Kennis maken?

Graag bekijk ik samen met u de mogelijkheden van uw project.

Laura Storm

Developer
076-7114026
laura@shadowis.nl
Offerte Contact
shadow-laura