Een webshop laten maken voor een woonwinkel is een specialistische klus. Denk er maar eens over na: hoeveel webshops kun je bedenken die meer categorieën en meer producten hebben dan de shop van een woonwinkel? Zelfs kleine woonwinkels hebben doorgaans al een behoorlijk assortiment. Daarom heb je behoefte aan een webwinkel specialist die niet alleen kan zorgen voor een visueel zeer fraaie webshop, maar die ook verstand heeft van de structuur en de customer journey. Kies voor een webshop van Shadow Internet Solutions, dan weet je zeker dat de shop aan al jouw eisen – en die van de klanten – zal voldoen.

Wij weten wat belangrijk is
Een webshop laten maken voor een woonwinkel kan bij de verkeerde partij leiden tot ondermaatse  resultaten. Mensen zijn gewend aan gemak. Sterker nog: zij eisen gemak. Als jouw webshop dit niet biedt, dan gaan zij wel naar de concurrent. Je kunt je webshop wat dat betreft zien als een fysieke woonwinkel: als klanten hun weg niet kunnen vinden en niet weten waar de producten staan, weten zij de uitgang wél te vinden.

Wanneer wij jouw webshop maken, denken wij met je mee. Wij hechten veel belang aan een open samenwerking met een prettige communicatie. Voordat wij gaan bouwen, willen wij volledig in kaart hebben gebracht welke producten jouw woonwinkel verkoopt. Een goed functioneel ontwerp ligt aan de basis van een kwalitatieve webshop. Je kunt een beroep doen op onze kennis en ervaring: wij weten namelijk wat er komt kijken bij het ontwikkelen van een logische, intuïtieve shop. Het gevolg is een webshop die op alle apparaten goed presteert, er fantastisch uitziet en waarop klanten eenvoudig de producten kunnen vinden die zij zoeken.

Vertel ons over

Jouw Project!

Een goede webshop wekt vertouwen
Wanneer je een webshop wilt laten maken voor je woonwinkel, is het belangrijk dat de shop vertrouwen uitstraalt. Klanten zijn bereid om vaak een behoorlijk bedrag uit te geven aan meubels of woonaccessoires, maar dan wel alleen als zij ervan overtuigd zijn dat je kwaliteit biedt. Die kwaliteit zit niet alleen in de producten, maar vooral ook in je service. Goede productomschrijvingen, een duidelijke retourpolicy, volledige betaalopties: dit zijn allemaal zaken waar u over na moet denken als u een webshop wilt laten maken voor uw woonwinkel. Of toch niet? Wij denken graag met u mee en zorgen ervoor dat overal aan wordt gedacht.