Webshop laten maken

Wanneer u een webshop wilt laten maken kunt u kiezen uit verschillende systemen. De meest bekende is de Magento Webshop. Dit staat ook wel bekent als het beste webshop systeem. Echter als u een startende ondernemer bent is het helemaal niet altijd van belang om direct te starten met een Magento Webshop. Een andere goede keuze is de Woocommerce Webshop.

Webshop laten maken

Webshop laten maken zoals u wenst

Webshop laten maken die bij uw doel past!

Een Woocommerce webshop laten maken is prima. U kunt het wat uitbreiden en het functioneert goed. Pas wanneer u een enorm assortiment wilt toevoegen, allerlei zware koppelingen wilt integreren en modules wilt toevoegen, dan wordt het een ander verhaal. Maar dit is vaak interessant voor grote webshops. Mocht u willen starten kunt u best een Woocommerce webshop laten maken. Dit is namelijk veel voordeliger dan een Magento Webshop en het is voor u als ondernemer ook makkelijk in gebruik.

Natuurlijk helpen de specialisten van Shadow u graag op weg. We kunnen een afspraak plannen om kennis te maken en uw ideeën of huidige situatie van de webshop door te spreken. Aan de hand daarvan kunnen we u gratis een passend advies geven over welke webshop het best bij u past.

Wilt u graag een afspraak inplannen of wilt u direct een webshop laten maken? Dat kan! Vul hiernaast enkele gegevens in en een van onze Account Managers neemt contact met u op. We adviseren u en brengen een offerte uit op basis van een fixed price voor de besproken aspecten. U kunt zonder zorgen een webshop laten maken die technisch zeer sterk is.

Vraag direct advies of een offerte aan. Uiteraard plannen we ook graag een afspraak in voor een kopje koffie en een kennismaking. Bij Shadow kunt u gerust uw webshop laten maken!

Waarom klanten kiezen voor een Magento webshop

Onze developers hebben jarenlange ervaring in het ontwikkelen van (maatwerk) Magento webshops. Dit voor zowel B2B als B2C.

Wilt u een kostenindicatie?

Step 1 of 8 – Huidige situatie

12%
 
1
Strategie & Concept

Strategie & Concept

Samen met u gaan we de wensen bekijken en oplossingen bedenken.

2
Design & Development

Design & Development

In dit stadium gaat het om wederzijds vertrouwen en gaan we de oplossing ontwikkelen.

3
Full-Service & Support

Full-Service & Support

Na de ontwikkeling staan we natuurlijk voor u klaar voor de nodige support.

Kennis maken?

Graag bekijk ik samen met u de mogelijkheden van uw project.

Laura Storm

Developer
076-7114026
laura@shadowis.nl
Offerte Contact
shadow-laura