Webshop offerte

Voor het maken van een webshop een offerte aanvragen is altijd aan te raden. De kosten voor de ontwikkeling verschillen per project. Dit komt omdat er voor Shadow maatwerk komt kijken bij het opbouwen. Elke branche heeft eigen wensen en om die door te kunnen voeren zijn specifieke functionaliteiten nodig. Aan de hand van de wensen die er zijn is het mogelijk om direct een raming van de kosten te maken. Daarop kan dan verder worden gebouwd. Voor iedereen is dan direct inzichtelijk wat verwacht mag worden. Dit komt het eindresultaat ten goede.

Webshop offerte

De kosten voor een webshop in een offerte opnemen

Het is belangrijk om de kosten voor de ontwikkeling van de webshop duidelijk te hebben. De eerste investering zal veel invloed hebben op het uiteindelijke succes. Het is dan ook van belang om een zo compleet mogelijk beeld van de wensen en eisen waaraan de onlinewinkel moet voldoen te schetsen. Daarmee kan worden gewerkt als een raming van de kosten moet worden gemaakt. De mogelijkheden die er zijn om bepaalde functionaliteiten toe te voegen worden dan nagelopen. Zo is direct duidelijk wat het gaat kosten om de winkel naar wens in te richten.

Werken met een specialist

Shadow is gespecialiseerd in het ontwikkelen van goede webshops waarmee maximaal resultaat te boeken is. Dit komt bijvoorbeeld door de specialistische kennis van de pakketten waarmee gewerkt wordt om de onlinewinkel te ontwikkelen. Door kennis te hebben van alle mogelijkheden die geboden worden is alles eruit te halen. Dit betekent dat eigenlijk geen enkele wens of eis als onmogelijk beschouwd hoeft te worden. De webshop wordt zo uitgebreid als mogelijk gemaakt. Voor jou als ondernemer gaat het dan bijvoorbeeld om een goede technische basis zodat er voor jou en voor bezoekers makkelijk mee te werken is.

Direct een webshop een offerte aanvragen

Het is wel slim om eerst een beeld te krijgen van de kosten die verwacht mogen worden. Het aanvragen van een offerte voor het ontwikkelen van de webshop doe je het liefst direct. Je kan dit doen door per e-mail je aanvraag in te dienen. Stel daarbij ook eventuele vragen die je nog hebt. Contact opnemen kan dan via info@shadowis.nl Dit kan ook een goede manier zijn om vragen te stellen en daarna direct een offerte aan te vragen.

Waarom klanten kiezen voor een Magento webshop

Onze developers hebben jarenlange ervaring in het ontwikkelen van (maatwerk) Magento webshops. Dit voor zowel B2B als B2C.

Wilt u een kostenindicatie?

Stap 1 van 8 – Huidige situatie

12%
 
1
Strategie & Concept

Strategie & Concept

Samen met u gaan we de wensen bekijken en oplossingen bedenken.

2
Design & Development

Design & Development

In dit stadium gaat het om wederzijds vertrouwen en gaan we de oplossing ontwikkelen.

3
Full-Service & Support

Full-Service & Support

Na de ontwikkeling staan we natuurlijk voor u klaar voor de nodige support.

Kennis maken?

Graag bekijk ik samen met u de mogelijkheden van uw project.

Laura Storm

Developer
076-7114026
laura@shadowis.nl
Offerte Contact
shadow-laura